Yandex Metrica

Sitede Ara

Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı

Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı

Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı kulübe duygusal bir veda mesajı yayımladı. Ezeli rakipler arasında transfer olan milli yıldızın bu mesajı sonrası ise her iki kulüp taraftarının da tepkileri merak ediliyor.

Spor

17.07.2024, 18:44

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, kariyerine Fenerbahçe'de devam etme kararı aldı. Tecrübeli forvet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Beşiktaş'a veda etti.

Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı, kaç para kazandı? Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı,... Haberi Görüntüle

DUYGUSAL VEDA MESAJI

Cenk Tosun, Beşiktaş taraftarlarına hitaben yayımladığı mesajında "2014 yılında kapısından içeri girdiğim ve bu süreçte birlikte büyük başarılara imza attığımız Beşiktaş ile yollarımız ayrıldı. Bu süre zarfında benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim..." şeklinde ifadelere yer verdi.

Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2 oyuncu vermeye hazırlar Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2... Haberi Görüntüle

CENK TOSUN'UN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

33 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 47 maçta görev aldı. Bu maçlarda 11 gol atan ve 8 asist yapan Cenk Tosun, takımına önemli katkılarda bulundu.

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılışı, siyah-beyazlı taraftarlar için sürpriz ve üzücü bir gelişme olarak değerlendirilken, ezeli rakipler arası transfer futbol kamuoyunu da şaşırttı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading