Yandex Metrica

Çin Seddi, Türk toplarına dayanabilecek mi? | Filenin Sultanları'nın çeyrek final karşılaşması ne zaman? TÜRKİYE-ÇİN VOLEYBOL MAÇI OLİMPİYAT ÇEYREK FİNALİ (PARİS 2024)

Çin Seddi, Türk toplarına dayanabilecek mi? | Filenin Sultanları'nın çeyrek final karşılaşması ne zaman? TÜRKİYE-ÇİN VOLEYBOL MAÇI OLİMPİYAT ÇEYREK FİNALİ (PARİS 2024)

Paris Yaz Olimpiyatları’nda voleybolda heyecan çeyrek final karşılaşmaları ile devam nefesleri keserek devam ediyor. Filenin Sultanları’nın çeyrek finaldeki rakibi Çin ile voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Türkiye - Çin arasındaki çeyrek final mücadelesinin detayları…

Spor

05.08.2024, 17:55

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda voleybol heyecanı çeyrek final karşılaşmalarıyla devam ediyor. Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi Çin oldu. Bu kritik maç, 6 Ağustos Salı günü saat 10:00'da South Paris Arena'da oynanacak. Maç, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Haberi Görüntüle

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Filenin Sultanları’nın çeyrek final mücadelesi ile birlikte diğer eşleşmeler de netleşti. Çeyrek finaldeki diğer maçlar şu şekilde sıralanıyor:

14:00: Brezilya - Dominik Cumhuriyeti

18:00: ABD - Polonya

22:00: İtalya - Sırbistan

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

FİLENİN SULTANLARI VE ÇİN'İN YOLCULUĞU

Türkiye, C Grubu'nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile mücadele etti. Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti’ni mağlup eden Filenin Sultanları, grup aşamasındaki son maçında İtalya'ya yenilerek grubu ikinci sırada tamamladı.

Çin, A Grubu'nda ABD, Sırbistan ve Fransa ile oynadığı karşılaşmalarda üstün performans sergileyerek 3'te 3 yaptı ve grup birincisi oldu. Çin, oynadığı 3 maçta toplam 9 set kazanırken, rakiplerine yalnızca 3 set verdi.

Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi Haberi Görüntüle

FİLENİN SULTANLARI'NIN YARI FİNAL HEDEFİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde galip gelerek yarı finale yükselmek istiyor. Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları, olimpiyatlarda ilk maçını Hollanda'ya karşı oynadı ve 3-2 galip geldi. İkinci maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-2 yenen ay-yıldızlılar, grup aşamasındaki son maçında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu.

Şimdi gözler, Türkiye'nin Çin karşısında sergileyeceği performansa çevrildi. Maçın sonucu, Filenin Sultanları'nın yarı finale yükselip yükselemeyeceğini belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading