Yandex Metrica

Sitede Ara

Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da! İşte gol makinesinin ilk sözleri

Beşiktaş'ın, transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı yıldız futbolcu Ciro Immobile, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan oyuncu, burada yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftar inanılmaz. Çok duygulandım." dedi. İtalyan golcü, siyah-beyazlı taraftarların yanına giderek onlarla mutluluklarını paylaştı ve "Üçlü" çektirdi. Deneyimli futbolcunun, kendisine gösterilen ilgi karşısında gözleri doldu.

Spor

13.07.2024, 13:02

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transferde bir bomba daha patlattı.

Daha önce kadrosunu Rafa Silva ve Gabriel Paulista ile güçlendiren Beşiktaş, santrafor bölgesine bir takviye yaptı.

Siyah-Beyazlılar uzun zamandır ilgilendiği Ciro Immobile, transerini bitirdi ve İtalyan golcü İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile İtalya'nın başkenti Roma'dan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 34 yaşındaki santrforu, bine yakın taraftar karşıladı.

Mert Hakan Yandaş'ın hapis istemi üzerine paylaşımı olay yarattı! Mert Hakan Yandaş'ın hapis istemi üzerine paylaşımı olay yarattı! Haberi Görüntüle

''BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM''

Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan oyuncu, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

"Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftar inanılmaz. Çok duygulandım."

Son dakika... Bu kez de olmadı: Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'ne veda Son dakika... Bu kez de olmadı: Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'ne veda Haberi Görüntüle

GELİR GELMEZ 'ÜÇLÜ' ÇEKTİRDİ

İtalyan golcü, siyah-beyazlı taraftarların yanına giderek onlarla mutluluklarını paylaştı ve "Üçlü" çektirdi. Deneyimli futbolcunun, kendisine gösterilen ilgi karşısında gözleri doldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği İlkay Gündoğan kararını verdi: İşte yeni adresi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği İlkay Gündoğan kararını verdi: İşte yeni... Haberi Görüntüle

TRANSFER 48 SAATTE BİTTİ

Bu transferin Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyen Hüseyin Yücel, yaptığı açıklamada "Bu taraftar, Beşiktaş'ın güzel günlerinin en iyisini hak ediyor. Rafa Silva transferinde, daha çok güzel günler göreceğimizi söylemiştim. Sözümüzü tutmaya devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Arat'a ve Immobile'ye özel teşekkür ediyorum. Başkanımız pazarlıkları anbean takip etti ve hiç desteğini esirgemedi. Lazio çok direndi ancak Ciro Immobile'nin yaptığı fedakarlıklar sayesinde transferi 48 saatlik zorlu sürecin ardından bitirebildik." diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'na yeni teklif! İşte son rakam Kerem Aktürkoğlu'na yeni teklif! İşte son rakam Haberi Görüntüle

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Beşiktaş, forvet oyuncusu Ciro Immobile'nin transferi için oyuncu ve kulübü Lazio ile görüşmelere başladı. Beşiktaş Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, İtalyan futbolcunun transferi için hem oyuncu hem de kulübü Lazio ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Galatasray'da ayrılık krizi! Kimse bu kararı beklemiyordu Galatasray'da ayrılık krizi! Kimse bu kararı beklemiyordu Haberi Görüntüle

CİRO İMMOBİLE'NİN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta 11 gol atan 34 yaşındaki futbolcu, İtalya 1. Ligi'nde (Serie A) 4 kez gol kralı oldu.

Öte yandan İtalyan golcü yeni sezonda 17 numaralı formayı giyecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading