Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması: Bırakırsam ne olur ki? Yapmam veya kazanmam gereken ne kaldı...

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik açıklaması: Bırakırsam ne olur ki? Yapmam veya kazanmam gereken ne kaldı...

Seri penaltılarda Slovenya'yı elerek adını çeyrek finale yazdıran Portekiz ekibinde forma giyen dünlü futbolcu Ronaldo, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunarak emeklilik sinyalini verdi. işte detaylar...

Spor

03.07.2024, 15:48

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Portekiz, Frankfurt Arena'da Slovenya ile karşılaştı. 

Seri penaltılarda 3-0 kazanan Portekiz Milli Takımı, adını çeyrek finale yazdırdı.

Ronaldo, devre arasında kaçırdığı penaltının etkisiyle gözyaşlarına engel olamadı. Duygusal anlar yaşayan yıldız oyuncuyu takım arkadaşları teselli etti.

Portekiz'in penaltı atışları sonrasında 3-0 kazandıkları müsabakanın ardından Ronaldo, "İlk başta üzüntü, sonda sevinç, futbolun size verdiği şey bu. Bunlar açıklanamaz anlar. Milli takımı öne geçirme şansım vardı ve başaramadım. Oblak iyi bir kurtarış yaptı.

Türkiye Çekya'ya (Çek Cumhuriyeti) yenilirse üçüncü olursa gruptan çıkar mı? Türkiye en iyi grup 3.sü nasıl olur? Türkiye Çekya'ya (Çek Cumhuriyeti) yenilirse üçüncü olursa gruptan çıkar mı?... Haberi Görüntüle

''YIL BOYUNCA TEK BİR GOL KAÇIRMADIM''

Penaltıyı tekrar gözden geçirmem gerekti, iyi mi kötü mü attığımı bilmiyorum ama yıl boyunca tek bir gol bile kaçırmadım ve en çok ihtiyacım olduğunda Oblak kurtardı. En önemlisi elemelerin tadını çıkarmak, takım olağanüstü bir iş çıkardı, sonuna kadar savaştık ve maçı iyi analiz ederseniz Portekiz hak etti çünkü daha fazla şans yakaladık.

Ferdi Kadıoğlu EURO 2024 tarihine geçti: Rekor üstüne rekor! Ferdi Kadıoğlu EURO 2024 tarihine geçti: Rekor üstüne rekor! Haberi Görüntüle

''KESİNLİKLE SON AVRUPA ŞAMPİYONASI BENİM İÇİN''

11. büyük uluslararası turnuvasında mücadele eden Ronaldo, her daim devam etmesinin imkansız olduğunu belirterek "Kesinlikle son Avrupa Şampiyonası benim için. Ama bundan etkilenmiyorum, futbolun gerektirdiği şeylerden etkileniyorum.

Türkiye-Avusturya 2-1 maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar Türkiye-Avusturya 2-1 maç ÖZETİ | Goller ve önemli anlar Haberi Görüntüle

''BIRAKSAM NE OLUR Kİ?''

Oyun için duyduğum coşku, hayranlarımı ve ailemi görmenin heyecanı, insanların bana olan sevgisi... Bunun nedeni futbolu bırakmam değil, bıraksam ne olur ki? Yapmam veya kazanmam gereken başka ne var? Bir puan fazla veya bir puan eksik olmayacak. İnsanları mutlu etmek beni en çok motive eden şey." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading