Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arda Güler'in asistlerine övgü: Merih'e al da at dedin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avusturya'yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdıran A Milli Futbol Takımı'na tebrik telefonu geldi. Ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisi kazanan ve atılan gollerin asistini yapan Arda Güler'in muhteşem performansını öve öve bitiremeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki korner de muhteşemdi. Adeta Merih'e al da at dedin. Merih de gerçekten kornerlerin hakkını verdi, aldı attı. Seni gözlerinden öpüyorum." diye konuştu.

Spor

03.07.2024, 14:51

A Milli Futbol Takımı, Almanya'nın ev sahipliğinde yapılan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Ay yıldızlı ekibimize galiyeti getiren golleri Merih Demiral kaydetti. Avusturya'nın tek sayısı Gregoritsch'ten geldi.

Avusturya'yı turnuvada saf dışı bırakan millilerimiz, 6 Temmuz Cumartesi akşamı Berlin'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Vincenzo Montella ve öğrencilerinin göstermiş olduğu üstün performans sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da mest etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti.

Erdoğan, maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz ile konuştu.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı Haberi Görüntüle

''GELEMİYORUM ÇÜNKÜ DEVLET İŞLERİM VAR''

İlk olarak İtalyan teknik adam Montella ile görüşen ve İtalyanca teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelemiyorum çünkü birçok burada devlet işleri var. Ama adım adım takip ediyorum. Bugün de bütün heyecanımla yanınızdaydım. Bütün gönlümle sizleri kucaklıyorum." ifadelerini kullandı.

Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteği için "Bu konuda eminim, teşekkürler." dedi.

Darphane, Fenerbahçe'ye para bastı! Darphane, Fenerbahçe'ye para bastı! Haberi Görüntüle

''MERİH'E AL DA AT DEDİN''

Ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisi kazanan ve atılan gollerin asistini yapan Arda Güler'in muhteşem performansını öve öve bitiremeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki korner de muhteşemdi. Adeta Merih'e al da at dedin. Merih de gerçekten kornerlerin hakkını verdi, aldı attı. Seni gözlerinden öpüyorum." diye konuştu.

Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Haberi Görüntüle

''HEMŞEHRİM OLARAK SENDEN GOL BEKLEDİM''

Şu ana kadar çıktığı maçlarda gol atma başarısını gösteremeyen ancak ortaya koyduğu futbolla herkesin takdirini kazanan Barış Alper Yılmaz'la da görüşen Erdoğan, "Hemşehrim olarak senden ayrıca gol bekledim. Golü atsaydın çok daha muhteşem olacaktı." dedi. Barış Alper Yılmaz da "İnşallah bir dahaki maçta atarım Sayın Cumhurbaşkanım." yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin sonunda "Tüm takımı tebrik ediyorum. Bütün futbolcularımızın gözlerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading