Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a övgü: Sağ kanadı felç ettin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EURO 2024'te son 16 turuna yükselen A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti. Erdoğan, maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz'a, "Sağ kanadı felç ettin" diyerek tebrik etti.

Spor

27.06.2024, 11:16

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'te gruptaki son maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 2-1 kazanarak son 16'ya kaldık ve rakibimiz Avusturya oldu. Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun kaydetti. Ay-yıldızlı ekibimiz, 16 yıl sonra Avrupa Şampiyonası’nda gruplardan çıkmayı başardı.

Son 16'da Avusturya'yı elersek, Romanya - Hollanda eşleşmesinin galibi ile çeyrek finalde karşılaşacağız. 

Futbol dünyası yasa boğuldu! Genç yıldız hayatını kaybetti Futbol dünyası yasa boğuldu! Genç yıldız hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU: SAĞ KANADI FELÇ ETTİN

Millerin soyunma odasında büyük bir coşku yaşanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Montella ve öğrencilerine tebrik telefonu geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz'a, "Sağ kanadı felç ettin" diyerek tebrik etti.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Yeni rotası İsrail... Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Yeni rotası İsrail... Haberi Görüntüle

AVUSTURYA MAÇI ÖNCESİ BAŞARILAR DİLEDİ

Milli Takım'ı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya maçı için de Montella ve öğrenilerine başarı diledi. Galibiyetin ardından yapılan görüşmede oyuncuların yanında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de yer aldı.



Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading