Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan, teknik direktör Montella, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'yla konuştu.

Spor

19.06.2024, 10:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geleneği bozmadı ve kazanılan önemli bir maçtan sonra milli takımı aradı ve tebrik etti. Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3 puanı 3 golle aldığımız maçın ardından milli takıma tebriklerini ileten Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile konuştu.

Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Haberi Görüntüle

MONTELLA, ARDA VE KEREM'LE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak teknik direktör Vincenzo Montella ile görüştü. Erdoğan, Montella'ya "Tebrik ediyoruz, mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda'nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum." dedi. Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak Portekiz maçına davet etti. 

Erdoğan daha sonra takımın ikinci golünü atan Arda Güler'le konuştu. Erdoğan, Arda'ya "Şampiyonanın en güzel gollerinden biri bu olacak. Devamını bekliyoruz." dedi. Milli yıldız ise buna karşılık olarak "İnşallah devamı gelecek." dedi.

Arda Güler'den sonra maçın son anlarında üçüncü golümüzü atan Kerem Aktürkoğlu'yla konuşan Erdoğan, tecrübeli yıldızı "Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Tebrik ediyorum." diyerek kutladı. Kerem Aktürkoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. 

Bu arada Erdoğan, bugün 50. yaşına giren Vincenzo Montella'nın doğuk gününü kutladı. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading