Yandex Metrica

Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım

Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım

Jose Mourinho'nun Galatasaray hezimeti sonrası futbolcularını fırçaladığı öğrenildi. Tüm takımı toplayıp odaya kapananan Moruinho, futbolculara yaptıkları hataları dev ekranda izlettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın ''Ben buraya şampiyon olmaya geldim. Herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Bunu yapmayan benden formayı asla alamayacak. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bir daha böyle maç görürsem kadro dışı bırakırım.'' dediği öğrenildi.

Spor

25.09.2024, 13:15

Trendyol Süper Lig'in 6.haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olurken ezeli rakiplerin kapışmasında gülen taraf Okan Buruk ve öğrencileri oldu. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'si oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı ve ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Galatasaray, ezeli rakibini 3-1 mağlup ederken sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Lucas Torreira, Mertens ve Sara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısı Edin Dzeko'dan geldi.

Maçın ardından spor yazarları Fenerbahçe'nin oynadığı kötü futbola vurgu yaparken Jose Mourinho yerden yere vuruldu. İsmail Kartal'dan hazır bir takım almasına rağmen Fenerbahçe'ye kötü futbol oynattığı için eleştirilen Mourinho'nun fabrika ayarlarına geri dönmesi önerildi. Ayrıca yazarlar, Mourinho'nun İrfan Can'ı mutlaka ilk 11'e oynatması gerektiğini ifade etti.

MEB, alım kararını açıkladı! İşte gerekli koşullar ve belirlenen tarih MEB, alım kararını açıkladı! İşte gerekli koşullar ve belirlenen tarih Haberi Görüntüle

''DERBİYİ UNUTUN''

Derbi hezimetinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun antrenman sonrası futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdiği iddia edildi. Fenerbahçe'ye şampiyonluk için geldiğini ifade eden Mourinho, forma mesajı da verdi.

Galatasaray maçındaki hataları görüntülü olarak futbolcularına izleten Jose Mourinho, oyuncularına net mesajlar verirken ''Bir an önce derbiyi unutun ve Avrupa Ligi'ne motive edin kendinizi.'' dediği öğrenildi.

Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim! Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim! Haberi Görüntüle

''FORMAYI ASLA ALAMAYACAK''

Futbolcularını sert bir dille uyaran Portekizli teknik adamın "Buraya şampiyon olmaya geldim. Herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Bunu yapmayan benden formayı asla alamayacak" dediği ifade edildi.

"Special One" yenilgi sonrası açıklamasıyla olay oldu: "Çok gol atan... Haberi Görüntüle

''KADRO DIŞI BIRAKIRIM''

Tüm takımı toplayıp odaya kapananan Moruinho, futbolculara yaptıkları hataları dev ekranda izlettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın ''Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Bir daha böyle maç görürsem kadro dışı bırakırım.'' dediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading