Yandex Metrica

Derbide taraftarlar stada akın etti: Galatasaray taraftarı Kadıköy'e Kur'an ile gitti!

Derbide taraftarlar stada akın etti: Galatasaray taraftarı Kadıköy'e Kur'an ile gitti!

  Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Ezeli rakiplerin karşılaşacağı maç öncesi Sarı-kırmızılı taraftarlar da maça peşpeşe kalkan otobüslerle stada akın etti.Bir taraftarın Kur'an-ı Kerim taşıması da göze çarpan bir detay oldu.  

Spor

21.09.2024, 18:02

Bu akşam oynanacak maçta taraftarlar nefesini tuttu. Süper Lig'in 6. haftasında saat 20.00'de Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk olacak. Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği derbiye VAR hakemi olarak Onur Özürtoprak atandı.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Haberi Görüntüle

KUR'AN-I KERİM'LE MAÇA GİTTİ

Milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyecek olan dev derbiye Galatasaray taraftarları da otobüsle gitti. Görüntülerde bir taraftarın Kur'an-ı Kerim taşıdığı da dikkat çekti.

Süper Lig bugün alev alacak: Sezonun ilk derbisinde, Trabzonspor Beşiktaş'ı ağırlıyor | TS-BJK derbisi bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig bugün alev alacak: Sezonun ilk derbisinde, Trabzonspor Beşiktaş'ı... Haberi Görüntüle

LİDERLİK MAÇI 

Derbi öncesi Galatasaray 15 puanla zirvede yer alırken, Fenerbahçe 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife ret İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN 11'İ

Fenerbahçe, derbi öncesi hazırlıklarını tamamladı. Sarı lacivertliler dev maç için kampa girdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray karşısında Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin ve Dzeko 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Fenerbahçe karşısında Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış ve Osimhen 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading