Yandex Metrica

Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri! 'Türkiye' sorusu sorulunca...

Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri! 'Türkiye' sorusu sorulunca...

Paris 2024'te altın madalya kazanan Novak Djokovic, başarı sonrası açıklamalarında Türkiye hakkında gelen bir soruya milli voleybolcu Hande Baladın'ı anarak yanıt verdi.

Spor

06.08.2024, 18:48

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda tenis branşı tek erkeklerde altın madalya kazanan Sırp tenisçi Novak Djokovic, finalde İspanyol Carlos Alcaraz'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek büyük bir zafer elde etti. Karşılaşma sonrasında TRT Spor'a konuşan Djokovic, bu başarısıyla ilgili duygularını paylaştı ve Türkiye hakkında gelen bir soruyu da yanıtladı.

Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

DUYGUSAL ANLAR VE EŞŞİZ DENEYİM

Djokovic, altın madalya kazanmanın kariyerindeki eksik parçayı tamamladığını belirterek, "Çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Son sayıyı aldığım andan itibaren aklınıza gelebilecek tüm pozitif duyguları hissediyorum. Tenisteki her şeyi yaşadığımı düşünüyordum, ancak olimpiyatlarda ülkemi temsil edip altın madalya kazanmak benzersiz bir deneyimdi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray nasıl tur atlar ve maç ne zaman? Galatasaray - Young Boys hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray nasıl tur atlar ve maç ne zaman? Galatasaray -... Haberi Görüntüle

YARI FİNAL VE SAKATLIK DURUMU

Yarı final öncesinde yaşadığı sakatlık hakkında da konuşan Djokovic, "Korta adım attığımda dizim iyiydi, ancak o anın içinde değildim, kendimi yıldızların arasında gibi hissediyordum. Aynı anda ağlıyor, gülüyor ve zıplıyordum. Daha önce hiç böyle bir şey tecrübe etmemiştim" dedi.

Başakşehir tur için sahada! Başakşehir - St.Patrick's maçı muhtemel 11'ler Başakşehir tur için sahada! Başakşehir - St.Patrick's maçı muhtemel 11'ler Haberi Görüntüle

RAKİBİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ

Finalde karşılaştığı Carlos Alcaraz hakkında da olumlu görüşler belirten Djokovic, "Ona çok saygı duyuyorum. Henüz 21 yaşında ve çok iyi bir rakip. Altın madalya kazanmak için önünde daha birçok fırsat var" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını kaybetti Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE VE HANDE BALADIN ANISI

Türkiye hakkında gelen bir soruya ise Djokovic, "Türkiye'ye gittim ama yakın zamanda değil. 3 yıl önce Türkiye-Sırbistan basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitmiştim. Türkiye'yi seviyorum. En güzel ülkelerden biri. Umarım yakın zamanda tekrar ziyaret edebilirim. Sizin sporcularınızı da takip ediyorum. Dün Hande Baladın ile tanıştım ve ona, Türkiye Voleybol Milli Takımı'na iyi şanslar diledim" diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

3

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading