Yandex Metrica

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer stratejisi açıkladı

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer stratejisi açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Puma ile yapılan sponsorluk anlaşmasında basın mensuplarının karşısına geçti ve Galatasaray'ın geleceğine dair kritik açıklamalarda bulundu. Özellikle merak edilen transfer süreci hakkında Galatasaray'ın stratejisini kamuoyuna aktardı.

Spor

28.06.2024, 12:24

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün Puma ile gerçekleştirdiği forma sponsorluk anlaşmasının imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, transfer gündemi hakkında soruları yanıtladı ve Oğuz Aydın ile Michy Batshuayi hakkında net bilgiler verdi.

Trabzonspor'un Avrupa Ligi rakibi belli oldu mu? İşte rakip... Trabzonspor'un Avrupa Ligi rakibi belli oldu mu? İşte rakip... Haberi Görüntüle

5. YILDIZ HEDEFİ

Başkan Özbek, Puma ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaşarak, "Puma markası bundan sonra Galatasaray'ın tüm branşlarında forma tasarımında bizim yanımızda olacak. Kendilerine teşekkür ederim. Önümüzdeki sene için hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Puma ekibinin 5 yıldızlı forma için tasarım çalışmalarına başladığını tahmin ediyorum. Şimdiden bu tasarımları görmek için sabırsızlanıyorum. Anlaşmamızın Galatasaray'a ve Puma'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum," dedi.

Romanya Milli Takımı'nın yıldızı Trabzonspor'a göz kırptı Romanya Milli Takımı'nın yıldızı Trabzonspor'a göz kırptı Haberi Görüntüle

GELEN TEKLİFLER VE TAKIMIN İSKELETİ

Özbek, mevcut futbolculara gelen teklifler hakkında da açıklamalarda bulundu: "Barış Alper Yılmaz bizim değerli bir oyuncumuz. Biz şampiyon takımı bozma niyetinde değiliz. Takımın ana iskeletini aynen tutma düşüncesindeyiz. Benim önüme de bugüne kadar herhangi bir futbolcumuzla ilgili bir teklif gelmiş değil. Bu sene ligde ve Avrupa'da çok çetin bir mücadele olacak. Bırakın takımın güç kaybetmesini, daha güçlü bir takım oluşturmak için çalışıyoruz."

Alt ligden geldiler ama şova hazırlanıyorlar! Icardi yetmedi, bir de Raphael Varane... Alt ligden geldiler ama şova hazırlanıyorlar! Icardi yetmedi, bir de... Haberi Görüntüle

EN İYİ TAKIMI KURMA HEDEFİ

"En iyi transferi yapmak, en iyi takımı kurmak hedefimiz. Transfer sürecinde attığınız imza artık sizi bağlıyor. Kulübün de ekonomik sürecinin dikkate alınması gerekiyor. Bunu kimse yanlış anlamasın. Bazen böyle söylediğiniz zaman 'Başkan transfer yapmak istemiyor' gibi anlaşılıyor. Biz kulüp için belli parametlerini gözden kaçırmadan en iyi takımı kurmaya çalışıyoruz."

Arda Gürcistan maçında oynayacak mı? Montella resmen açıkladı: Anlaması gerekiyor Arda Gürcistan maçında oynayacak mı? Montella resmen açıkladı: Anlaması gerekiyor Haberi Görüntüle

SEZON AÇILIŞI VE EKSİKLER

"Milli takımlardaki futbolcular olmadan 3 Temmuz'da sezonu Kemerburgaz'da açacağız. Çok iyi bir takımımız var. 102 puanla rekor kırmış bir takımımız var. Nokta olarak bazı eksiklerimiz var, onları da tamamlamak için çalışıyoruz. Hocamız ve scout ekibimiz çalışıyor."

Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet Haberi Görüntüle

OĞUZ AYDIN TRANSFERİ

"Oğuz Aydın Türkiye'nin iftihar ettiği bir futbolcu. Elbette bizim bütçemiz doğrultusunda ve takımın kurulması çerçevesinde gündemimizde olabilecek bir futbolcu. Şu anda söyleyeceklerim bundan ibaret."

Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Mourinho, Mert Hakan'ı komutan ilan etti Haberi Görüntüle

FLORYA PROJESİ VE BANKALAR BİRLİĞİ

"6 Temmuz'da çok önemli bir genel kurul var. Üyelerimizi davet ediyorum. Florya ve bazı gayrimenkuller için yetki almak için bu genel kurulumuz çok önemli. Bizim Bankalar Birliği'nden çıkma arzumuz yeni değil. 5-6 senedir aynı şeyi söylüyorum. Bunun için projeler yaptık. Riva'dan başladık, Florya ve Mecidiyeköy projelerimiz var. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kullanacağımız çok önemli bir proje Florya."

Alt ligden geldiler ama şova hazırlanıyorlar! Icardi yetmedi, bir de Raphael Varane... Alt ligden geldiler ama şova hazırlanıyorlar! Icardi yetmedi, bir de... Haberi Görüntüle

TETE DAVASI

Dursun Özbek, "Tete transferinden dolayı Galatasaray'ın ceza alma riski var mı?" sorusu üzerine, "Tete davası 27 Haziran'daydı. Bugün 11 Temmuz'a ertelendiğini duydum. Davanın sonucu beklemek lazım" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Haberi Görüntüle

BATSHUAYI TRANSFERİ

Batshuayi'nin transfer sürecindeki durumu hakkında da konuşan Özbek, "Transfer sürecindeki en zor sorular 'Kimi transfer ediyorsunuz, ne zaman transfer ediyorsunuz?' gibi sorular. Bunlar transfer sürecini etkileyen sorular. Biz genellikle transfer bittikten sonra açıklama yapmayı daha uygun görüyoruz" diyerek transfer sürecinin hassasiyetine dikkat çekti.

Bu açıklamalarla birlikte Galatasaray'ın transfer stratejisi ve geleceğe yönelik planları daha da netlik kazanmış oldu. Başkan Özbek'in sözleri, kulübün hedeflerine ulaşma yolunda kararlı adımlar attığını gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading