Sitede Ara

Dursun Özbek yönetimi uçurumun kenarından döndü! Galatasaray'da kritik oylama

Dursun Özbek yönetimi uçurumun kenarından döndü! Galatasaray'da kritik oylama

Galatasaray'da merakla beklenen karar çıktı. Sarı kırmızılı kulübün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısında, yönetim kurulunun 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemi faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi. 

Spor

12.10.2024, 22:29

Galatasaray'da ibra konusu kapandı. Dursun Özbek yönetimin başında Demokles'in kılıcı gibi duran ibra oylaması nihayet yapıldı ve yönetimin ibra edilmesiyle sonuçlandı. 

Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Toplantı sonucunda Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile ve Denetim Kurulu oy çokluğu ile ibra edilirken yönetim de rahat bir nefes aldı.

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e anlamsız küçümseme: Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e anlamsız küçümseme: Dortmund'a hoca olmak bu... Haberi Görüntüle

HERKES FİKRİNİ SÖYLEDİ

Sabah saatlerinde bir araya gelen sarı kırmızılı üyeler, uzun saatler boyunca yönetime yönelik eleştirilerini dile getirdi. Bazı üyeler yönetimin başarısız olduğunu ve ibra edilmemesi gerektiğini savunurken bazı üyeler bunun rakip kulüplere aradığı fırsatı vereceğini, bu nedenle ibrasızlık gibi bir seçeneğin düşünülmemesi gerektiğini ifade etti. 

En eski üyeden en yeni üyeye kadar yaklaşık 50 kişinin söz aldığı toplantı sonucunda yönetim istediği sonucu aldı.

Süper Lige yabancı VAR hakemleri mi geliyor? Hacıosmanoğlu açıkladı! Süper Lige yabancı VAR hakemleri mi geliyor? Hacıosmanoğlu açıkladı! Haberi Görüntüle

ÖZBEK TEŞEKKÜR ETTİ

İbra kararı sonrası yeniden kürsüye gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, haziruna teşekkürlerini iletti. Galatasaray'ın kimsenin değil herkesin olduğunu belirten Özbek, Galatasaray'a koşulsuz hizmet etmek için orada olduklarını söyledi. Özbek, teşekkür konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Sizin desteğiniz olmadan, birlikte ilerlemeden başarıya ulaşmamız mümkün değil. Amacımız Galatasaray'ı bizden sonraki nesillere gurur duyacağımız bir şekilde en güçlü şekilde devretmeyi başarabilmek. Bu zamana kadar ne başardıysak sizin verdiğiniz destek de sağladık. Yine konuşalım, tartışalım doğru diyalogla ve samimi yaklaşımla en iyisine ulaşalım. Biz birbirimizi seversek, birlikte çalışırsak, bizim karşımızda hiçbir gücün durması mümkün değil. Değerli arkadaşlar hepinizi çok seviyorum. Hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading