Yandex Metrica

Sitede Ara

Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız

Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçına hakem olarak atanan Atilla Karaoğlan hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Spor

18.09.2024, 18:17

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün Divan Kurulu toplantısında Fenerbahçe ile oynanacak derbiye TFF tarafından atanan hakem Atilla Karaoğlan’a sert tepki gösterdi. Özbek, geçen sezon Karaoğlan'ın yönetiminde yaşanan tartışmalı olaylara dikkat çekerek, hakem ataması konusunda Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) eleştiride bulundu.

Volkan Demirel Osimhen'e hayran kaldı: Volkan Demirel Osimhen'e hayran kaldı: "Daha iyisi gelmedi gelmez! Hakikaten... Haberi Görüntüle

"BAŞKA HAKEM BULAMADINIZ MI?"

Dursun Özbek, Divan Kurulu'ndaki konuşmasında, “Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağız. Geçen sene Atilla Karaoğlan hakkında ciddi ifadeler kullanmıştım. Özellikle Trabzonspor maçından sonra Galatasaray'ı nasıl mağdur ettiğini anlatmıştım. Şimdi MHK'ya soruyorum, Atilla Karaoğlan'dan başka hakem bulamadınız mı? İnadına bu hakemi atadınız. Biz adil bir yönetim bekliyoruz, ama bu atama şüphe uyandırıyor.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading