Yandex Metrica

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: Nokta atış yapacağız

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: Nokta atış yapacağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulunarak, transfer çalışamlarına ilişkin bilgi verdi. Özbek, “Transferde nokta atışı hazırlıklarımız var” ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

Spor

04.07.2024, 15:55

Yeni sezon hazırlıklarına Kemerburgaz Tesisleri'nde başlayan Galatasaray, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Galatasaray başkan Dursun Özbek, kulüp televizyonuna yeni sezona dair açıklamalarda bulunarak transfer müjdesi verdi.

Dursun Özbek'in öne çıkan açıklamaları; 

Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale edecek? Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale... Haberi Görüntüle

“HAYIRLI OLSUN”

Özbek, yeni tesislerle ilgili açıklama yaparak, "İnşallah güzel bir sezon olur. Bütün oyuncularımıza ve teknik ekibe başarılar diliyorum. Genel kurul üyeleri ve camiamıza söz verdiğimiz gibi yeni sezonu burada açıyoruz. Ufak tefek bazı eksiklerimiz var. Onlar da kamp süresince tamamlanacak.

Kamp dönüşü pırıl pırıl her şeyi bitmiş hale gelecek. Galatasaray'a hayırlı olsun. İnşallah uzun süre hizmet edecek bir tesis olacak. Önemli olan Florya'nın bir an evvel boşaltılıp oradaki projemizin başlatılması. Amacımıza ulaştığımız için çok mutluyum" dedi.

Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu Haberi Görüntüle

TRANSFERDE NOKTA ATIŞ YAPACAĞIZ

Transferlerle ilgili de konuşan Özbek, nokta atışı isimlerin transfer edileceğini belirterek, "Amacımız 25. şampiyonluk ve beşinci yıldız. Bunun içinde hazırlıkları yapıyoruz. Transferde nokta atışı hazırlıklarımız var. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. İnşallah Mayıs'ta yine taraftarımızla şampiyonluk kutlayacağız" açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading