Yandex Metrica

Sitede Ara

Ece Seçkin Ali Koç'tan gelen özel mektubu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Ece Seçkin Ali Koç'tan gelen özel mektubu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sanatçı Ece Seçkin, son zamanlarda sahne performansı ve cesur sahne kostümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Fakat güzel şarkıcı bu sefer farklı bir nedenle sosyal medyada viral oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yazdığı mektubu ve gönderdiği formayı sosyal medya hesabından paylaşan Seçkin, takipçilerini şaşırttı. Ali Koç'un bu mektubu sosyal medya kullanıcılarını meraklandırdı. İşte detaylar...

Spor

27.07.2024, 13:31

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin, son dönemde cesur sahne kostümleri ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor.

Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Haberi Görüntüle

İTİRAFI VİRAL OLMUŞTU

Bir programa konuk olan ünlü şarkıcı, "Babam hala bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, tepki gösteriyor." demişti. Bu açıklamasıyla uzun süre konuşulan Seçkin, şimdi de son paylaşımı olay yarattı.

Ece Seçkin, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine gönderdiği hediye ve mektubu sosyal medya hesabında paylaştı.

Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz karar verilemedi Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN MEKTUBU

Yeni sezon öncesi ünlü isimlere takımın yeni sezon formalarını ve özel mektupları gönderen sarı lacivertli yönetim, Ece Seçkin’i de unutmadı.

Ünlü şarkıcı, formayı ve Ali Koç’un mektubunu sosyal medyada paylaşarak teşekkür etti. Seçkin'in bu paylaşımı, kısa sürede büyük ilgi gördü.

ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! ManU'dan 60 milyon Euro'luk transfer! Haberi Görüntüle

Seçkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Ali Koç’a bu anlamlı mektubundan ve forma hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon bu formayla takımımı hiç yalnız bırakmayıp sık sık Kadıköy’de olacağım. Salı günü Kadıköy’de olayım o halde."

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading