Yandex Metrica

Efsane Boksör Mike Tyson’dan Türkiye’ye destek: Hediyesini şimdiden açıkladı

Efsane Boksör Mike Tyson’dan Türkiye’ye destek: Hediyesini şimdiden açıkladı

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir etkinliğe katılmak üzere Berlin’de bulunan dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, Avusturya karşısında Türkiye’nin kazanmasını istediğini söyledi.

Spor

01.07.2024, 12:59

A Milli Futbol Takıı, Almanya'da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda son maçında Çekya ile karşılaştı. EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 yenen Milli Takım, son 16'ya yükseldi. Montella'nın öğrencileri, son 16'da Avusturya ile karşılaşacak.

Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri Hakan Çalhanoğlu ve Cenkt Tosun kaydetti. Çekya, 67'de Soucek ile yanıt verdi. Bu galibiyetin ardından Montella'nın öğrencileri, son 16'da Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Son 16'da Avusturya'yı elersek, Romanya - Hollanda eşleşmesinin galibi ile çeyrek finalde karşılaşacağız. 

Yarın oynanacak zorlu müsabaka öncesi dünyaca ünlü efsane boksör Mike Tyson’dan Türkiye’ye destek açıklaması geldi.

Bir etkinliğe katılmak üzere Almanya'nın başkenti Berlin’de bulunan efsane boksör, kendisine özel olarak yaptırılan Türk arması ve bayraklı eldivenleri imzaladı.

Fatih Terim'den Milli takım açıklaması: Ben söylemiştim Fatih Terim'den Milli takım açıklaması: Ben söylemiştim Haberi Görüntüle

''TÜRK BAYRAKLI ELDİVEN HEDİYE ETMEK İSTEDİK''

Uzun süredir Mike Tyson ile devam eden projelerde birlikte çalıştıklarını belirten İş insanı Vahap Oğuz Arslan, "Mike Tyson ile uzun süredir dostluğumuz ve devam eden projelerimiz var. Kendisine büyük saygı duyuyoruz ve Mike, Türkleri çok seviyor. Bu nedenle milli maç öncesi ona Türk bayraklı boks eldivenleri hediye etmek istedik" ifadelerini kullandı.

İntikam zamanı! Türkiye tur atlarsa rakibi Avusturya olacak! İntikam zamanı! Türkiye tur atlarsa rakibi Avusturya olacak! Haberi Görüntüle

''UMARIM TÜRKİYE KAZANIR''

Bu jest karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren efsane boksör Mike Tyson, imzaladığı eldivenlerden birini Türk Milli Takımı’na hediye edeceğini söyledi.

Salı günü Avusturya ile yapılacak maçta Türk Milli Takımı’nın galip gelmesini dilediğini ifade eden Mike Tyson, takımın uzun yıllar sonra gruptan çıkma başarısını övdü.

Montella ve öğrencilerine de seslenen efsane boksör, önlerinde tarihi bir fırsat olduğunu ve zafer için mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading