Efsane fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Messi ile Lamine Yamal'ın bebeklik halleri

Efsane fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı! Messi ile Lamine Yamal'ın bebeklik halleri

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde Fransa'ya karşı İspanya formasıyla gol atan ve maçın yulduzu seçien 16 yaşındaki Lamine Yamak'lın dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi ile bebelik fotoğrafları ortaya çıktı.

Spor

10.07.2024, 12:05

EURO 2024'te yarı finale kadar yükselen İspanya milli takımında forma giyen Lamine Yamal, Fransaya karşı attığı golle ve sergilediği performansla maçın oyuncusu seçildi. 

 16 yaşındaki Lamine Yamal'ın, Lionel Messi ile olan bebeklik fotoğrafları ortaya çıktı. İspanyol yıldızın babası, Messi ve Yamal'ın 2007'de çekilen fotoğrafını "İki efsanenin başlangıcı" başlığıyla paylaştı.

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı... Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu!... Haberi Görüntüle

EN GENÇ FUTBOLCU

Almanya'da düzenlenen Euro 2024'te de bir Avrupa Şampiyonası'nda forma giyen ve gol atan en genç oyuncu oldu.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Haberi Görüntüle

''İKİ EFSANENİN BAŞLANGICI''

Dünyaca ünlü futbolcu Messi ve Yamal'ın 2007 yılında çekilen bir fotoğrafı, gündem oldu.

Yamal'ın babası Mounir Nasraoui tarafından "İki efsanenin başlangıcı" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

2007 yılında Barcelona'nın Camp Nou'daki misafir takım soyunma odasında yapılan bir çekim sırasında çok sayıda kareden birinde Yamal da yer alıyordu.

Futbol dünyası gerilimli anlara sahne oldu! İtalya-İsrail maçında görülmemiş güvenlik önlemi: Keskin nişancılar çatıda nöbet tuttu! Futbol dünyası gerilimli anlara sahne oldu! İtalya-İsrail maçında görülmemiş güvenlik... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAF İÇİN ÇEKİLİŞ YAPILDI

Çekilen fotoğrafta henüz birkaç aylık olan Yamal, mavi plastik bir küvetin içinde, Messi gülümseyerek bebeğe elini uzatıyor.

Yamal'ın annesi de yanlarında duruyor. Çekimi gerçekleştiren fotoğrafçı Joan Monfort, Barcelona'nın o dönemki oyuncularının yerel Diario Sport gazetesi ve UNICEF tarafından her yıl düzenlenen yardım kampanyası kapsamında bir takvim için çocuklar ve aileleriyle poz verdiğini söyledi.

Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme yenilemek istemiyor mu? Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme... Haberi Görüntüle

''ÇEKİLİŞİ KAZANDILAR''

Yamal'ın o zamanlar 20 yaşında olan Messi ile eşleştirildiğini belirten Monfort, "UNICEF, Lamine'nin ailesinin yaşadığı Mataro'daki Roca Fonda mahallesinde bir çekiliş yaptı. Camp Nou'da bir Barcelona oyuncusuyla fotoğraf çektirmek için çekilişe katıldılar. Ve çekilişi kazandılar." dedi. 

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

''MESSİ UTANGAÇ BİR ADAM''

Monfort çekimin zorluklarını böyle anlattı: "Messi oldukça içe dönük bir adam, utangaç. Soyunma odasından çıkıyordu ve bir anda kendini içi su dolu plastik bir küvet ve içinde bir bebekle başka bir soyunma odasında buldu. Karmaşık bir durumdu." dedi.

Messi gibi Yamal da Barcelona'nın ünlü La Masia gençlik akademisinde gelişimini sürdürdü.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading