Yandex Metrica

Efsane geliyor! St. Gallen hezimeti bardağı taşıran son damla oldu: Fırtına sonrası 'Güneş' doğacak!

Efsane geliyor! St. Gallen hezimeti bardağı taşıran son damla oldu: Fırtına sonrası 'Güneş' doğacak!

Uzun süredir eleştiri oklarının hedefinde olan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen mağlubiyetiyle birlikte yönetimdeki kredisini de bitirdi. Son dakika iddialarına göre yönetime istifasını sunan Avcı'nın yerine ise Trabzon efsanesinin ismi telaffuz edilmeye başlandı. 

Spor

30.08.2024, 21:45

St. Gallen'e elenerek Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı istifasını sunarken camiada Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş'in ismi yükselmeye başladı.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

AVCI İSTİFASINI SUNDU

Avrupa arenasında yaşanan hezimetin ardından Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı yönetime istifasını sundu. İstifa dilekçesi yönetim masasında dururken Karadeniz temsilcisi teknik direktör arayışlarına hız verdi. 

Teknik direktör adayları olarak Çağdaş Atan, Fatih Tekke gibi genç teknik adamların isimleri geçse de en önemli aday Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş.

Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ SESLERİ YÜKSELMEYE BAŞLADI

Yönetimin Avcı'yı göndermesi halinde Türkiye A Milli Takımı ile Dünya üçüncüsü olan başarılı teknik adamla bir araya gelmeyi planlıyor. Dün akşamki mücadelede de Papara Park'ta Şenol Güneş ismi yankılandı. Bir grup taraftar, "Güneş, tekrardan Trabzon'a doğmalı" şeklinde tezahüratta bulundu.  Öte yandan bazı taraftarlar da takımın başında Şenol Güneş'i görmek için kampanya başlattı."

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Haberi Görüntüle

GÜNEŞ'TEN TRABZONSPOR ÇIKARMASI

İki hafta önce Trabzon'a gelen Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı makamlarında ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, Şenol Güneş'e Trabzonspor’un eski yönetim kurulu üyesi Hayrettin Hacısalihoğlu eşlik etti.

Trabzonspor'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak büyük başarılara imza atan Şenol Güneş, memleketi Trabzon’da sevenleriyle buluştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile bir araya gelen Güneş, Trabzon ve Trabzonspor üzerine samimi sohbetlerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading