Efsanevi peçete! Messi için çok değerliydi, şimdi ise satılıyor

Efsanevi peçete! Messi için çok değerliydi, şimdi ise satılıyor

Lionel Messi'nin 13 yaşında Barcelona'ya transfer olduğu sözleşmenin imzalandığı efsanevi peçete, Londra'da gerçekleştirilecek açık artırmada satışa çıkıyor. Açılış fiyatı 300 bin sterlin.

Spor

02.02.2024, 10:48

Futbolun efsane isimlerinden Lionel Messi'nin 13 yaşındayken Barcelona ile imzaladığı ilk sözleşmenin yer aldığı tarihi peçete, Londra'da düzenlenecek açık artırmada futbolseverlerle buluşacak.

Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Haberi Görüntüle

TARİHİ BELGE

Aralık 2000 tarihinde imzalanan bu benzersiz peçete, Barcelona'nın o dönemki teknik direktörü Carles Rexach'ın, Messi'nin transferini taahhüt ettiği belgeyi içeriyor. Aynı zamanda menajer Horacio Gaggioli ve transfer danışmanı Josep Minguella'nın da imzalarını taşıyor.

Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde şov yaptı! Dortmund 7-1 kazandı Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde şov yaptı! Dortmund 7-1 kazandı Haberi Görüntüle

AÇILIŞ FİYATI 300 BİN STERLİN

Londra merkezli müzayede evi Bonhams, Messi'nin tarihi sözleşme peçetesini açık artırmaya çıkarıyor. Açılış fiyatı, tarihi belgenin eşsizliği ve önemi nedeniyle 300 bin sterlin olarak belirlendi.

Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek bir adım attı: Eski futbolcu hangi ülkeye taşınma kararı aldı? Türkiye'yi terk ediyor! Serhat Akın silahlı saldırı sonrasında hayatını değiştirecek... Haberi Görüntüle

BARCELONA TARİHİNDE BİR ANI

Bu eşsiz belge, Barcelona'nın tarihinde bir dönüm noktasını simgeliyor. Messi'nin kariyerinin başlangıcına tanıklık eden peçete, futbolseverler arasında büyük ilgi uyandırması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading