Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'nun TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyeceği ortaya çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyeceği ortaya çıktı

18 Temmuz'da gerçekleşecek Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkan adayı ortaya çıktı.

Spor

10.07.2024, 17:44

Türkiye Futbol Federasyonu 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı aldı. Buna göre TFF başkanlık seçimine aday olacak isimler netleşmeye başladı.

TFF mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak seçimler öncesinde yeniden aday olma kararı aldı.

Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Amrabat, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Resmi teklif yapıldı Haberi Görüntüle

TFF BAŞKAN ADAYLARI

18 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçimleri için şimdiye resmileşen isimler Servet Yardımcı, Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Daha önce adaylığını açıklayan İsmail Uyanık ve Ardal Akış ise henüz resmi adım atmadı.

Ülke puanı sırılamasında son durum! Türkiye, Ülke puanı sıralamasında kaçıncı? Ülke puanı sırılamasında son durum! Türkiye, Ülke puanı sıralamasında kaçıncı? Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU SERVET YARDIMCI'NIN YANINDA

Odatv'de yer alan habere göre; İBB Başkanı İmamoğlu, TFF başkanlık seçiminde aday olan UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı'yı destekleyeceği iddia edildi.

Milli futbolcu İspanya La Liga'da: Satın alma opsiyonuyla kiralandı Milli futbolcu İspanya La Liga'da: Satın alma opsiyonuyla kiralandı Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ 2024 NE ZAMAN?

TFF tarafından Nisan ayında yapılan açıklamada 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; Türkiye A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verildiği açıklandı. TFF Başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading