Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımı viral oldu! Herkes onu konuşuyor

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0 yendiği maça Jose Mourinho'nun hareketi damga vurdu. Mourinho, müsabakanın 78. dakikasında bilgisayarını yayıncı kuruluşun kamerasının önüne bırakarak bir pozisyonla ilgili tepkisini gösterdi. Bu hareketin ardından Mourinho sarı kart gördü. Portekizli teknik adamın bu hareketi sosyal medyada viral olurken TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Spor

01.10.2024, 10:48

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Ezeli rakibi Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalmasıyla birlikte puan farkını azaltma şansını iyi değerlendiren Fenerbahçe, Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor'u 2-0'la geçmesini bildi.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Tadic ve Kelven (K:K) kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki puan kaybı 3'e inerken Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun hareketi geceye damga vurdu.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın' Haberi Görüntüle

''BİZİM AÇIMIZDAN TEMİZ GOLDÜ''

Jose Mourinho, müsabakanın 78. dakikasında bilgisayarını yayıncı kuruluşun kamerasının önüne bırakarak bir pozisyonla ilgili tepkisini gösterdi. Bu hareketin ardından Mourinho sarı kart gördü.

Maçın ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan Jose Mourinho, "Ofsayt yoktu bu yüzden kamera önüne pozisyonu koydum. Rakibin sol beki ofsaytı bozuyordu. Bizim açımızdan temiz bir goldü." ifadelerini kullandı. 

Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Süper Lig'in yeni sponsoru resmen belli oldu Haberi Görüntüle

ELAZIĞSPOR'UN FOTOĞRAFI MONTAJLANDI

Portekizli teknik adamın bu hareketi sosyal medyada viral olurken TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Elazığspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun dizüstü bilgisayarındaki ekrana Elazığspor takımının fotoğrafı montajlandı.

Son dakika... RAMS Park'ta şok... Galatasaray, 3-0'ı koruyamadı Son dakika... RAMS Park'ta şok... Galatasaray, 3-0'ı koruyamadı Haberi Görüntüle

''HERKESİN HAYRAN OLDUĞU BİRİLERİ VARDIR''

Çimentaş Elazığspor yaptığı paylaşıma "Herkesin hayran olduğu birileri var, onun bile" notunu düştü. Elazığspor'un esprili paylaşımı kısa süre içinde binlerce etkileşim aldı ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading