Yandex Metrica

Eli cebinde poz: Olimpiyat şampiyonu İsveçli atlet Armand Duplantis'ten rekor sonrası Yusuf Dikeç duruşu

Eli cebinde poz: Olimpiyat şampiyonu İsveçli atlet Armand Duplantis'ten rekor sonrası Yusuf Dikeç duruşu

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan'la beraber gümüş madalya kazanan ve atış şekliyle dünyanın konuştuğıu isim haline gelen Yusuf Dikeç, gündemdeki yerini koruyor. Dünyaca ünlü rekortmen sırıkla yüksek atlamacı İsveçli Srmand Duplantis, kırdığı rekor ve kazandığı altın madalya sonrası kazandığı zaferi milli sporcu Yusuf Dikeç'in eli cebinde atış pozuyla kutladı.

Spor

06.08.2024, 11:07

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan'la beraber gümüş madalya kazanan ve atış şekliyle dünyanın konuştuğu isim haline gelen Yusuf Dikeç, gündemdeki yerini koruyor. Dünyaca ünlü rekortmen sırıkla yüksek atlamacı İsveçli Armand Duplantis, kırdığı rekor ve kazandığı altın madalya sonrası kazandığı zaferi milli sporcu Yusuf Dikeç'in eli cebinde atış pozuyla kutladı.

Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti Futbol dünyası şokta: Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Adanaspor teknik direktörü... Haberi Görüntüle

KENDİSİNE AİT REKORU GELİŞTİRDİ

Sırıkla yüksek atlamada dünyanın bir numarası olan İsveçli Armand Duplantis, kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi ve altın madalya kazandı. 

Rio 2016'da 6,25'lik derecesiyle Brezilyalı Thiago Braz'a ait olimpiyat rekorunu kırmıştı. Duplantis ayrıca aynı dereceyle Çin'deki Elmas Ligi'nde kendisine ait dünya rekorunu geliştirerek altın madalya kazandı.

Bugün hangi takımların maçları var? İşte günün programı... Bugün hangi takımların maçları var? İşte günün programı... Haberi Görüntüle

İKİNCİ ABD'Lİ, ÜÇÜNCÜ YUNAN OLDU

ABD'li Sam Kendricks 5,95'le gümüş madalya kazanırken Yunan atlet Emmanouil Karalis ise 5,90'la üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı.

Ronaldo'dan Pele'ye gönderme: Beni onlardan ayıran tek şey... Ronaldo'dan Pele'ye gönderme: Beni onlardan ayıran tek şey... Haberi Görüntüle

YUSUF DİKEÇ POZU

Bu arada rekortmen atlet Armand Duplantisi rekor kırdıktan sonra milli atıcı Yusuf Dikeç'in eli cebinde atış pozu verdi. Duplantis bu pozu sonrası büyük alkış aldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading