Yandex Metrica

Sitede Ara

Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının yanında

Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu: Galatasaray'dan eski takım arkadaşının yanında

Bir dönem Galatasaray forması da giyen orta saha oyuncusu Emre Akbaba, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünüğ yaptığı Eyüpspor'la anlaştı. Arda Turan ve Emre Akbaba Galatasaray'da beraber forma giymişti.

Spor

02.07.2024, 22:53

Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Eyüpspor, tecrübeli oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi, Adana Demirspor'dan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Akbaba'yı transfer etti. Kulğpten yapılan açıklamada 31 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. 

Açıklamada Emre Akbaba'nın da sözlerine yer verildi. Tecrübeli futbolcu, "Süper Lig'e süper bir giriş yapan Eyüpspor’un süper kadrosunun içinde yer alacağım için çok mutluyum. Tarihi ve semt kültürüyle lige heyecan katacak olan Eyüpspor’un başarısı için takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını terk etti Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını... Haberi Görüntüle

"KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR OYUNCU"

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise Emre Akbaba'nın kendisini kanıtlamış, A Milli Takım'a kadar yükselmiş bir futbolcu olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Süper Lig'e yükseldikten sonra transfer listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi. Bu imza ile 1 aydır Emre Akbaba ve menajeri ile yürüttüğümüz transfer sürecini başarılı bir şekilde noktalamış olduk. İnşallah Emre kardeşim, Süper Lig'de bize çok katkı sağlayacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum."

Arda Turan ile Emre Akbaba bir döne  Galatasaray'da aynı takımda forma giymişti.

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading