En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama

En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama

Sevilla sportif direktörü Víctor Orta, adı Fenerbahçe ile anılan basın toplantısında En-Nesyri transferi hakkında konuştu. Víctor Orta, yaptığı açıklamada "En-Nesyri için Avrupa takımlarından birçok ilgi oldu ancak henüz bizi memnun eden bir teklif olmadı. Bugün itibarıyla önümüzde, bizi memnun eden ve onunla ilgili bir karar almamızı gerektiren bir teklif yok." ifadelerini kullandı.  

Spor

15.07.2024, 15:41

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Suudi Arabistan kulüplerinden Al Ahli'de forma giyen kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in yanı sıra Cenk Tosun ve Oğuz Aydın'la anlaşmaya varan Fenerbahçe gözünü forvet transferine çevirdi.

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN EN-NESRİ'YE 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Sevilla ile büyük ölçüde anlaştığı Faslı golcü En-Nesyri için Suudi ekibi Al-Qadsiah 14 milyon Euro önerdi. Fenerbahçe ise yıllık ücret teklifini 6 milyon Euro'ya çıkardı. Oyuncu, artık Al-Qadsiah ile Fenerbahçe arasında bir seçim yapacak.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi takımda tutmak için yeni adımlar atıyor! İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi... Haberi Görüntüle

SEVİLLA'DAN EN-NESYRİ AÇIKLAMASI

Faslı golcünün Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği merak konusu olurken Sevilla'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sevilla sportif direktörü Víctor Orta, yaptığı açıklamada "En-Nesyri için Avrupa takımlarından birçok ilgi oldu ancak henüz bizi memnun eden bir teklif olmadı. Bugün itibarıyla önümüzde, bizi memnun eden ve onunla ilgili bir karar almamızı gerektiren bir teklif yok." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu A Milli Takım aday kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

WEST HAM DA İSTİYOR

Öte yandan İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United teknik direktörü Lopetegui, Sevilla'da birlikte çalıştığı En-Nesyri'yi kadrosunda görmek istiyor. En-Nesyri, West Ham'ın önceki senelerde yaptığı 2 teklifi reddetmişti. West Ham'ın bu transferdeki en büyük rakibi Jose Mourinho'lu Fenerbahçe.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading