En Nesyri, İstanbul'a geliyor! İspanyollardan flaş yorum: Sevilla istediğini aldı

En Nesyri, İstanbul'a geliyor! İspanyollardan flaş yorum: Sevilla istediğini aldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir En Nesyri transferi için yaptığı görüşmeler neticesinde mutlu sona ulaştı. Faslı futbolcunun İstanbul'a geliş tarihi belli olurken yapılan pazarlıkların ardından yüksek bir bonservis bedeli ödemeye hazırlanan sarı lacivertli ekip için İspanyol medyası çarpıcı bir yorumda bulundu. 

Spor

23.07.2024, 13:57

Gelecek sezon hazırlıklarına büyük mesai harcayan sarı lacivertli ekip, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak istiyor.

Uzun sürdir transferini bitirmeye uğraştığı ancak Sevilla ekibinin zorluk çıkardığı Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri ile sonunda mutlu sona ulaşan Fenerbahçe,  yüksek bonservis bedelini kabul etti.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

SEVİLLA İSTEDİĞİNİ ALDI

İspanyol medyası bu transferi Sevilla istediğini aldı" şeklinde duyurdu.

Sabah'ın derlediği haberde İspanyol kulübünün bonuslarla 25 milyon Euro'yu bulan 18+7 teklife kayıtsız kalmadığına vurgu yapıldı.

Fenerbahçe ekibiyle 4 yıllık sözleşmeye imza atacak Faslı golcü, sezon başına 4 milyon Euro kazanacak.

A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok kadrodan çıkarıldı A Milli Takım'da flaş karar: İsmail Yüksek ve Mert Günok... Haberi Görüntüle

ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

27 yaşındaki golcü dün Sevilla tesislerine gidip arkadaşlarıyla vedalaştı ve eşyalarını topladı.

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYOR

Yağız Sabuncuğlu'nun haberine göre, Yıldız isim  Youssef En-Nesyri'yi alacak özel jet havalandı ve bugün saat 14.00'te Sevilla'da olacak. Faslı golcü özel işlemleri hallettikten sonra uçak havalanacak ve oyuncu sağlık kontrolü için İstanbul'da olacak!

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading