Yandex Metrica

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi

Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun transfer listesinin ilk sırasında yer alan Sevilla'nın Faslı forveti için tüm imkanlarını seferber eden sarı-lacivertli ekip En-Nesyri'den beklenen cevabı alamayınca alternatif isimlere yöneldi.

Spor

12.07.2024, 10:52

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Suudi Arabistan kulüplerinden Al Ahli'de forma giyen kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'le büyük ölçüde anlaşmaya varan Fenerbahçe gözünü forvet transferine çevirdi.

Yıllar sonra Kadıköy'de! Milli futbolcu Merih Demiral'dan sürpriz ziyaret Yıllar sonra Kadıköy'de! Milli futbolcu Merih Demiral'dan sürpriz ziyaret Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN EN-NESRİ'YE 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Sevilla ile büyük ölçüde anlaştığı Faslı golcü En-Nesyri için Suudi ekibi Al-Qadsiah 14 milyon Euro önerdi. Fenerbahçe ise yıllık ücret teklifini 6 milyon Euro'ya çıkardı. Oyuncu, artık Al-Qadsiah ile Fenerbahçe arasında bir seçim yapacak.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun transfer listesinin ilk sırasında yer alan Sevilla'nın Faslı forveti için tüm imkanlarını seferber eden sarı-lacivertli ekip En-Nesyri'den beklenen cevabı alamayınca alternatif isimlere yöneldi.

Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2 oyuncu vermeye hazırlar Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2... Haberi Görüntüle

ARMONDA BROJA

İngiltere premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Arnavut yıldız, güçlü fiziği ve hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çekiyor. İngiliz ekibi, geçen sezonun devre arasında Fulham’a kiraladığı 22 yaşındaki forveti bu kez satmak istiyor.

Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını kaybetti Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını... Haberi Görüntüle

BROJA OLMAZSA BETO

26 yaşındaki yıldız önce 15 milyon Euro’ya Udinese’ye, ardından geçen yaz 25 milyon Euro’ya Everton’a transfer oldu. Geçen sezon 5 gol atan ve beklentilerin altında kalan Beto için Fenerbahçe’nin kiralama teklifi yapabileceği kaydedildi.

Galatasaray yönetimi elini cebine attı! Young Boys maçı için dev prim Galatasaray yönetimi elini cebine attı! Young Boys maçı için dev... Haberi Görüntüle

NİCLAS FÜLKRUG

Acil forvet isteyen Sarı-Lacivertliler alternatiflere yönelirken hedefte Almanya Milli Takım formasını giyen Niclas Füllkrug var. Bu yaz takım kadrosunu önemli ölçüde yenileyecek olan Borussia Dortmund, Niclas Füllkrug'u satış listesine koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading