Yandex Metrica

Sitede Ara

Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti

Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti

Trabzonspor'un yıldızı Enis Bardhi, transfer döneminin sonlarına gelinirken Hatayspor'un kendisine yaptığı teklifi reddederek Trabzonspor'da kalmaya karar verdi.

Spor

11.09.2024, 16:57

Trabzonspor'un Makedon futbolcusu Enis Bardhi, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un kendisine yaptığı teklifi reddederek kariyerine bordo-mavili ekipte devam etme kararı aldı. Fanatik'in haberine göre, Hatayspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bardhi ile bizzat görüşerek onu takıma kazandırmak istedi ancak başarılı oyuncu bu teklifi geri çevirdi.

Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç mı? Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç... Haberi Görüntüle

BARDHI KARARINI VERDİ

Hatayspor, Enis Bardhi'ye ilgisini açıkça gösterdi ve oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Ancak Bardhi, Trabzonspor'da kalmayı tercih etti. Trabzonspor yönetimi de Hatayspor'dan gelen teklifi sıcak karşılamazken, oyuncunun da bordo-mavili ekipte kariyerine devam etmek istemesiyle transfer süreci kapandı.

Ancelotti'den Arda Güler sözleri: İlk 11 oyuncusu görmüyorum Ancelotti'den Arda Güler sözleri: İlk 11 oyuncusu görmüyorum Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAKİ PERFORMANSI

29 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Enis Bardhi, Trabzonspor formasıyla bugüne kadar 91 maça çıktı. Bu maçlarda 14 gol ve 6 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Karadeniz ekibiyle yoluna devam etmeyi tercih eden Bardhi, Trabzonspor taraftarlarının sevilen isimleri arasında yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading