Yandex Metrica

Sitede Ara

Enner Valencia'nın Altın Ayakkabı iddiası sürüyor! Mbappe'ye fark attı!

Enner Valencia'nın Altın Ayakkabı iddiası sürüyor! Mbappe'ye fark attı!

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia, Süper Lig performansına doludizgin devam ediyor. Ekvadorlu futbolcu kariyer sezonunu geçirirken Altın Ayakkabı iddiasını sürdürüyor...

Spor

23.01.2024, 20:23

Çubuklu formayla bu sezon 17 lig maçında attığı 19 golle krallık koltuğunda oturan Enner Valencia, geçen hafta Kasımpaşa'ya 4 gol atarak kariyerinde bir ilki yaşamıştı. Ekvadorlu yıldızın atacağı her gol, takımı kadar kendi kariyeri için de büyük önem taşıyor. 33 yaşındaki futbolcu, Altın Ayakkabı için iddiasını korumak istiyor. Bugün oynanacak Adana Demirspor karşılaşması Enner Valencia adına çok önemli.

Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı, kaç para kazandı? Ferdi Kadıoğlu bonservisi ne kadar? Fenerbahçe Ferdi'yi ne kadara sattı,... Haberi Görüntüle

MBAPPE BİLE YAKALAYAMADI!

Manchester City'nin 22 yaşındaki Norveçli yıldızı Erling Haaland'ın 25 gol ve 50 puanla zirvesinde yer aldığı Altın Ayakkabı listesinde ülkemizden sadece Enner Valencia yer alıyor. Valencia attığı 19 gol ve topladığı 28.5 puanla 4. sırada bulunuyor. Fenerbahçeli yıldız Bodo Glimt forması giyen Pellegrino (25 gol-37.5 puan) ve Tottenham'ın yıldızı Harry Kane'in (16 gol-32 puan) arkasında kalırken, Fransız süperstar gol kralı Mbappe'nin (13 gol-26 puan) yanı sıra gol makine Lewandowski'yi de (13 gol-26 puan) geride bırakma başarısı gösterdi.

UEFA üyesi ülkelerde attığı gol ile ligin katsayısı çarpıldığında en yüksek puanı alan oyuncu, Altın Ayakkabı'nın sahibi oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading