Yandex Metrica

Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme...

Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme...

Panathinaikos ile başarıdan başarıya koşan Ergin Ataman sözleşmesini 2028'e kadar uzatan sözleşmeye imzasını attı.

Spor

17.07.2024, 14:28

Yunan basketbol takımı Panathinaikos, başarılı başantrenör Ergin Ataman ile olan sözleşmesini 4 yıllığına uzattı. Bu yeni anlaşma Ataman'ın 2028 yılına kadar Panathinaikos'un başında kalacağını garantiliyor.

2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! 2024 Paralimpik'te milli sporcu Ali can Özcan yarı finalde! Haberi Görüntüle

YUNAN EKİBİNİN HEDEFİ

THY EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos, Ergin Ataman'ın liderliğinde önemli başarılara imza atmayı hedefliyor. Kulüp başkanı Dimitris Giannakopoulos, Ataman ile imzalanan yeni anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Panathinaikos'un Avrupa basketbolundaki iddialı hedeflerine dikkat çekti. Giannakopoulos, "Real Madrid'i geçerek 5 Avrupa serisi hedefi koyduğunuzda, ihtiyacınız olan tüm sporcuları takımda tutmanızın yanı sıra Maestro'yu da (Ergin Ataman) yıllarca Atina'da ikamet ettirmeniz gerekir." ifadelerini kullandı.

Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi!  Kieran Trippier... Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Kieran Trippier... Haberi Görüntüle

ATAMAN'IN PANATHINAIKOS KARİYERİ

Ergin Ataman, Panathinaikos'a katılmasının ardından kısa sürede büyük başarılar elde etti. Ataman, takımın EuroLeague'de şampiyonluk yaşamasında kilit rol oynadı. Bu başarı Panathinaikos yönetiminin Ataman'a olan güvenini pekiştirdi ve uzun vadeli bir işbirliğine imza atmalarını sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading