Yandex Metrica

Sitede Ara

Erling Haaland resmen transfer oldu! Norveçli yıldız senelik 30 milyon Euro kazanacak

Erling Haaland resmen transfer oldu! Norveçli yıldız senelik 30 milyon Euro kazanacak

Son dakika transfer haberleri... İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City, Bundesliga devi Borussia Dortmund'da forma giyen Erling Haaland'ı resmen kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor

23.02.2024, 09:25

Premier Lig ekibi Manchester City, daha önce anlaşmaya vardığı Borussia Dortmund'dan Erling Haaland'ın transferini duyurdu.

Dev transfer Norveçli oyuncunun babası Alf-Inge Haaland'ın takıma 22. katılış yıl dönümünde açıklandı.

21 yaşındaki oyuncu, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Molde FK, Red Bull Salzburg ve Dortmund formalarıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Haaland için City, 75 milyon Euro serbest kalma bedeli ödedi.

Başakşehir tur için sahada! Başakşehir - St.Patrick's maçı muhtemel 11'ler Başakşehir tur için sahada! Başakşehir - St.Patrick's maçı muhtemel 11'ler Haberi Görüntüle

ERLİNG HAALAND SENELİK 30 MİLYON EURO KAZANACAK

1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren takıma katılacak Norveçli golcüye Manchester City'nin yıllık 30 milyon Euro maaş ödeyeceği öğrenildi.

Halaand transferiyle ilgili olarak, "Benim ve ailem için gurur verici bir gün. Kendimi Manchester City’de oynarken hayal ediyordum. Ve şunu söyleyebilirim: Her şey iyi olacak. Umarım çok gol atabilirim. Guardiola ile biraz konuştum. İkimiz de birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Beraber birçok güzel şey başarabiliriz. Ben de bu sürede birçok gol atabilirim. Pep ile transferden önce birazcık konuştum. İkimiz de gözümüzü kupalara diktik" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading