Yandex Metrica

Sitede Ara

Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor

Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor

TFF 1. Lig'de mücadele edecek Amedspor'un çalıştırıcısı Ersun Yanal, ilk maçına çıkıyor. Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Amedspor, Efeler 09 SFK ile hazırlık maçı yapacak. İşte detaylar..

Spor

16.07.2024, 16:17

Yeni sezonda TFF 1. lgi'de mücadele edecek olan Amedspor, takımın başına tecrübeli hoca Ersun Yanal'ı getirerek bomba bir transfere imza attı.

İkinci kampını Kocaeli Kartepe'de sürdüren yeşil kırmızılı takım, 2. hazırlık maçını Kocaeli'nde lamp yapan Aydın'ın 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK ile 18 Temmuz Perşembe günü saat 16.00'da karşılaşacak.

Kartepe'de toplanacak olan Amedspor, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde çarşamba günü ilk antrenmanlarına başlayacak ve ardından perşembe günü sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Efeler 09 SFK ile oynayacak.

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Haberi Görüntüle

3. LİG TAKIMI İLE MAÇ YAPACAK

Amedspor, İkinci hazırlık maçını 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK ile yaptıktan sonra, kampta 3. ve 4. hazırlık maçlarını yapmayı hedefliyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading