Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski futbolcu Mesut Özil, Siyonistleri kudurttu! Sosyal medya paylaşımı viral oldu

Eski futbolcu Mesut Özil, Siyonistleri kudurttu! Sosyal medya paylaşımı viral oldu

Alman asıllı Türk futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından İsrail hükümetinin Filistin üzerinde gerçekleştirdiği katliamlara tepki göstermek için,  İsrail'i haritadan sildi ve yerine Filistin yazdı. Bu paylaşım ne kadar beğeni yağmuruna tutulsada Almanya cephesinden büyük bir tepki geldi. İşte detaylar...

Spor

01.08.2024, 16:10

Almanya asıllı TÜrk futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından İsrail karşıtı paylaşımı Almanya'da deprem etkisi yarattı.

İsrail yönetiminin Filistin'de gerçekleştirdiği katliama bir başka yanıt da Alman ve Türk Futbolcu Mesut Özil'den geldi.

Arsenal, Real Madrid ve Fenerbahçe takımlarında forma giyen Özil, sosyal medya hesabından haritadan İsrail'i sildi ve yerine Filistin yazdı. Ünlü futbolcunun bu paylaşımı beğeni yağmuru alırken Almanya'da büyük sorun yarattı.

Fenerbahçe, sol bek alternatifi Hollanda'da buldu! Fenerbahçe, sol bek alternatifi Hollanda'da buldu! Haberi Görüntüle

''İSRAİL'İN YOK DEDİLMESİNİ İSTİYOR''

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, Özil'in paylaşımıyla ilgili şunları yazdı: ""Dünya şampiyonu İsrail'in yok edilmesini istiyor."

Filistin Yahudilerinin tehlikede olduğunu ve İsrail'in katliamlarında haklı olduğunu göstermeye çalışan Bild, Mesut Özil'i bu paylaşımı nedeniyle eleştirdi.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

DEVLET ÖDÜLLERİNİN İDAE EDİLMESİ İSTENDİ

CSU genel sekreteri Martin Huber Bild'e yaptığı açıklamada, ''Hristiyan Demokrat Parti (CDU) başkan yardımcısı Julia Kleckner'in, Almanya'nın en yüksek devlet onuru olan Gümüş Laurel'in elinden alınması çağrısında bulunurken, artık Almanya için oynamaması iyi bir şey" ifadelerini kullandı.

2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem turu eşleşmeleri... 2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem... Haberi Görüntüle

''İSRAİL'E DÜŞMAN''

Alman Makkabi spor derneği, Özil'in paylaşımını "İsrail'e düşman" olarak tanımladı. Alon Meyer, Alman Futbol Federasyonu'ndan konu hakkında kamuoyuna açıklama yapmasını ve eski uluslararası futbolcuyla arasına mesafe koymasını talep etti.

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN DESTEK

Ünlü futbolcunun paylaşımı sosyal medyada deprem etkisi yaratırken, birçok kullanıcı Filistin'e destek mesajları nedeniyle Özil'e teşekkür etti. 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

9

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading