Eski Galatasaraylı yıldız Sakaryaspor'a transfer oldu

Eski Galatasaraylı yıldız Sakaryaspor'a transfer oldu

1. Lig ekibi Sakaryaspor, Galatasaray'ın altyapısında yetişen İsmail Çipe'yi kadrosuna katarak didialı bir transfere imza attı.

Spor

06.07.2024, 17:57

Sakaryaspor, 29 yaşındaki kaleci İsmail Çipe'yi renklerine bağladı. Daha önce Galatasaray'da forma giyen ve son olarak Boluspor'da oynayan Çipe, yeşil-siyahlı takımla sözleşme imzaladı. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, tecrübeli file bekçisini kadrosuna katarak kalede önemli bir takviye yapmış oldu.

Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim! Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim! Haberi Görüntüle

İSMAİL ÇİPE'NİN KARİYERİ

Galatasaray altyapısından yetişen İsmail Çipe, kariyerinde farklı kulüplerde forma giydi. 1.97 metre boyundaki kaleci, geçtiğimiz sezon Boluspor'da sadece 3 maçta görev aldı.

Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Haberi Görüntüle

SAKARYASPOR'UN TRANSFERLERİ

Sakaryaspor, İsmail Çipe'yi kadrosuna katmanın yanı sıra daha önce Jakub Szumski ve Salih Dursun transferlerini de duyurmuştu. Bu transferlerle birlikte yeşil-siyahlılar, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading