Yandex Metrica

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa...

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa...

İngiltere Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Gareth Southgate ile yola devam etme kararı aldı. Southgate'in sözleşmesi Aralık ayında sona ermesine rağmen federasyon, başarılı teknik adamı takımda tutmak istiyor.

Spor

12.07.2024, 13:14

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Hollanda'yı Ollie Watkins'in golüyle 2-1 mağlup eden İngiltere, teknik direktör Gareth Southgate'in önderliğinde üst üste ikinci kez finale yükseldi.

Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

FEDERASYONUN KARARI

Times gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere Futbol Federasyonu, Gareth Southgate'in takımda kalmasını istiyor. Finalin kaybedilmesi halinde bile bu kararın değişmeyeceği belirtiliyor. Federasyonun, Southgate'in oynattığı futbolu ve aldığı sonuçları değerlendirerek bu karara vardığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün oynanacak? Fenerbahçe Lugano ikinci maç ne zaman? Rövanş maçı hangi gün... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM KARNESİ

Gareth Southgate, İngiltere Milli Takımı'nın başına 2016 yılında geçti ve bu süre zarfında 101 maça çıktı. Bu maçlarda 64 galibiyet, 20 beraberlik ve 17 yenilgi elde eden Southgate, katıldığı turnuvalarda henüz kupa sevinci yaşayamadı.

Ece Seçkin Ali Koç'tan gelen özel mektubu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu Ece Seçkin Ali Koç'tan gelen özel mektubu paylaştı! Sosyal medyada... Haberi Görüntüle

ÜST ÜSTE İKİNCİ FİNAL

Southgate, İngiltere'yi üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonası finaline taşıyarak önemli bir başarıya imza attı. Bir önceki turnuvada ev sahiplerinden olan İngiltere, finalde İtalya'ya penaltılarda mağlup olmuştu.

Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Fenerbahçe'nin Lugano karşısındaki sürpriz 11'i Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

14 Temmuz Pazar günü EURO 2024'te İngiltere ile ilk kupasını kazanmak için sahaya çıkacak olan Gareth Southgate, federasyonun desteğiyle gelecekte de takımın başında kalmaya devam edebilir. 2018 Dünya Kupası'na yarı finalde veda eden İngiltere, bir önceki Avrupa Şampiyonası'nda finalde mağlup olmuştu. Southgate'in bu turnuvada alacağı sonuçlar, İngiltere'nin gelecekteki planlarında da belirleyici olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading