Yandex Metrica

EURO 2024 Galatasaray'a yaramadı! İşte önündeki büyük tehlike

EURO 2024 Galatasaray'a yaramadı! İşte önündeki büyük tehlike

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın EURO 2024 performansı beklentilerin altında kaldı. Kart cezası nedeniyle Çekya maçında da forma giyemeyecek olan milli stoper, Galatasaray'ın transfer planlarını olumsuz etkiledi.

Spor

24.06.2024, 13:19

Galatasaray, oyuncularına gelen teklifleri değerlendirirken, EURO 2024 performanslarının ardından değerlerinin artma ihtimalini göz önünde bulundurarak hareket etti. Ancak, bu strateji şu ana kadar istenilen sonucu vermedi. Sarı-kırmızılılar, özellikle Abdülkerim Bardakcı konusunda hayal kırıklığı yaşıyor.

Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu Haberi Görüntüle

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALAN PERFORMANS

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gürcistan ve Portekiz maçlarında beklenilen performansı sergileyemeyen Abdülkerim Bardakcı, Çekya maçında da cezalı duruma düştü. Bu durum Galatasaray'ın oyuncuyu daha yüksek bir fiyata satma planlarını olumsuz etkiledi.

Galatasaray ve Beşiktaş istiyordu! Oğuz Aydın transferi hakkında açıklama geldi Galatasaray ve Beşiktaş istiyordu! Oğuz Aydın transferi hakkında açıklama geldi Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'DAN GELEN TEKLİF

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı için Suudi Arabistan'dan gelen teklife 10 milyon euronun üzerinde bir ücret talep etti. Oyuncunun EURO 2024'teki düşük performansı bu isteğin kabul edilmesini zorlaştırdı. Bardakcı'nın performansındaki düşüş, Galatasaray'ın elini transfer pazarlığında zayıflattı.

Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAKİ KARİYERİ

29 yaşındaki Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray formasıyla iki sezon boyunca 77 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 10 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen stoper, sarı-kırmızılı takımın önemli oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading