Yandex Metrica

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (18 Haziran 2024)

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (18 Haziran 2024)

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) tüm heyecanıyla devam ederken günün maçları da merak konusu oldu. Peki bugün hangi ülkenin milli takımları karşı karşıya gelecek ve maçları sat kaçta oynanacak? İşte EURO 2024'te, 18 Haziran 2024 maç programı..

Spor

18.06.2024, 12:09

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup etabı heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün oynanacak maçlarla birlikte F Grubu'nda ilk maçlar tamamlanacak.

Filenin Sultanları'nın maçı ne zaman? Paris Olimpiyatları maç programı Filenin Sultanları'nın maçı ne zaman? Paris Olimpiyatları maç programı Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM İLK MAÇINA ÇIKIYOR

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'teki ilk maçına bugün Gürcistan karşısında çıkacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada Türkiye, ilk maçında galibiyet arayacak.

EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (1 Temmuz 2024) EURO 2024'te bugün hangi maçlar oynanacak? İşte günün programı (1... Haberi Görüntüle

F GRUBUNDA HEYECAN DORUKTA

F Grubu'nda yer alan diğer takımlar Portekiz ve Çekya, günün diğer karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Bu maç da grup dengeleri açısından büyük önem taşıyor.

Milli futbolcu Arda Güler ve kehaneti: Yok artık dedirtti! Milli futbolcu Arda Güler ve kehaneti: Yok artık dedirtti! Haberi Görüntüle

EURO 2024'TE GÜNÜN MAÇ PROGRAMI

  • 19:00: Türkiye - Gürcistan
  • 22:00: Portekiz - Çekya

Turnuvada oynanacak bu kritik maçlar, takımların gruptaki konumlarını belirlemek açısından büyük önem taşıyor. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçları sabırsızlıkla bekliyor.

Trabzonspor'dan transfer bombası: Fenerbahçe'nin eski yıldızı geliyor Trabzonspor'dan transfer bombası: Fenerbahçe'nin eski yıldızı geliyor Haberi Görüntüle

TÜRKİYE - GÜRCİSTAN KARŞILAŞMASI

A Milli Takımımız, Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te ilk sınavını Gürcistan karşısında verecek. Teknik Direktörümüz ve futbolcularımız, bu maçtan galibiyetle ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan transferi için resmi açıklama! Galatasaray'dan İlkay Gündoğan transferi için resmi açıklama! Haberi Görüntüle

PORTEKİZ ÇEKYA MÜCADELESİ

F Grubu'nun diğer önemli maçında Portekiz ve Çekya kozlarını paylaşacak. Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez'in önderliğindeki takım, ilk maçından galibiyetle ayrılarak iddiasını ortaya koymak istiyor. Çekya ise güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak.

EURO 2024'teki bu heyecan dolu gün, futbolseverler için unutulmaz anlara sahne olacak. Her iki maçta da izleyiciler, üst düzey futbol ve çekişmeli anlar bekliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading