Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte 2 Temmuz 2024 günün programı...

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte 2 Temmuz 2024 günün programı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turu heyecanı devam ediyor. Bugün oynanacak maçlarla birlikte çeyrek finale kalan tüm takımlar belli olacak. A Milli Takımımız da çeyrek finale çıkabilmek için Avusturya ile mücadele edecek ve son 16 turunun son maçında boy gösterecek.

Spor

02.07.2024, 14:55

EURO 2024'te bugün, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada son 16 turunda iki önemli maç oynanacak. Çeyrek finale kalan son iki takımın belirleneceği bu maçlar büyük bir heyecanla bekleniyor.

Büyükekşi'den Montella eleştirilerine sert tepki: Cumhurbaşkanı aradı... Büyükekşi'den Montella eleştirilerine sert tepki: Cumhurbaşkanı aradı... Haberi Görüntüle

GÜNÜN PROGRAMI

19:00 Romanya - Hollanda: Günün ilk maçında Romanya ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Her iki takım da çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

22:00 Avusturya - Türkiye: A Milli Futbol Takımımız, Avusturya ile karşılaşacak. Milli takımımız, bu zorlu mücadelede çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkacak.

"Türkler bizi gol yağmuruna tutacak" | Çekler maça çıkmadan havlu... Haberi Görüntüle

Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını terk etti Kevin De Bruyne'yi çıldırtan soru! Gazeteciye hakaret ederek basın toplantısını... Haberi Görüntüle

ÇEYREK FİNALE KALAN TAKIMLAR

Şu ana kadar oynanan son 16 turu maçlarının ardından çeyrek finale kalan takımlar şu şekilde:

  • İsviçre
  • Almanya
  • İngiltere
  • İspanya
  • Fransa
  • Portekiz

A Milli Takımımızın Avusturya karşısında alacağı sonuç, çeyrek finaldeki rakibini belirleyecek. A Milli Takım çeyrek finale çıkmaya hak kazanması durumunda Romanya - Hollanda maçının galibiyle eşleşecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading