Yandex Metrica

Sitede Ara

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte (25 Haziran 2024) günün programı...

EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? İşte (25 Haziran 2024) günün programı...

EURO 2024'te gruplar bir bir çözülüyor ve tur atlayan takımlar netleşiyor. Bugün ise C ve D gruplarında üst tur için mücadeleler için geri sayım yapılıyor. İşte EURO 2024'te nefesleri kesecek maçların oynanacağı saatler...

Spor

25.06.2024, 12:03

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup aşamasının son maçları bugün oynanacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, C ve D gruplarındaki takımlar sahaya çıkarak son 16 turu için mücadele edecekler.

Galatasaray o yıldız için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı Galatasaray o yıldız için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı Haberi Görüntüle

BUGÜN OYNANACAK MAÇLAR

Turnuvada bugün, TSİ 19.00 ve 22.00 saatlerinde toplam dört karşılaşma gerçekleştirilecek. Bu maçların sonucunda C ve D gruplarının son durumu netleşecek ve bir üst tura yükselecek takımlar belli olacak.

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Taraftarın sevgilisine Fransa'dan dev teklif Fenerbahçe'de şok ayrılık! Taraftarın sevgilisine Fransa'dan dev teklif Haberi Görüntüle

19.00 KARŞILAŞMALARI

  • Fransa - Polonya

Fransa ve Polonya, C Grubu'ndaki son maçlarında karşı karşıya gelecek. Fransa, güçlü kadrosu ile turnuvanın favorileri arasında yer alırken, Polonya ise sürpriz yapma peşinde.

  • Hollanda - Avusturya

Aynı saatte, Hollanda ve Avusturya, D Grubu'ndaki kader maçlarına çıkacak. Hollanda, turnuvadaki performansını sürdürmek isterken, Avusturya bu zorlu mücadelede galibiyet arayacak.

22.00 KARŞILAŞMALARI

  • Danimarka - Sırbistan

Gece seansında, Danimarka ve Sırbistan karşı karşıya gelecek. Her iki takım da üst tura çıkmak için büyük bir mücadele sergileyecek.

  • İngiltere - Slovenya

Günün son maçında ise İngiltere, Slovenya ile kozlarını paylaşacak. İngiltere, güçlü kadrosu ve yüksek form grafiği ile dikkat çekerken, Slovenya turnuvanın sürpriz ekiplerinden biri olmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading