EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var

EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu: Listede iki Türk var

Ünlü İngiliz The Guardian gazetesi Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyoası'nda transfer değerini artıran 10 futbolcuyu belirledi. The Guardian gazetesinin listesine A Milli Futbol Takımı'ndan 2 isim girdi.

Spor

12.07.2024, 10:43

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sona yaklaşıldı. Harika gollerin atıldığı ve müthiş asistlerin yapğıldığı turnuvada İspanya ve İngiltere final oynayacak.

EURO 2024 finalinde İspanya ile İngiltere, 14 Temmuz Pazar günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak bu mücadelede Fransa’dan François Letexier düdük çalacak.

Letexier’in yardımcılıklarını ise Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak. Dördüncü hakemlik görevini de Polonyalı hakem Szymon Marciniak üstlenecek.

Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, şifresiz mi? Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, şifresiz mi? Haberi Görüntüle

TURNUVADA 8 GOL ATTIK

EURO 2024'te Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya çeyrek finalde havlu atan A Milli Futbol Takımı, oynadığı maçlarda sahaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazandı. Turnuva boyunca 4 maça çıkan ve 8 gol attı. Montella'nın öğrencileri kalesinde ise 7 gol gördü. Almanya'da yaşayan gurbetçilerin tribünlerde oluşturduğu müthiş atmosfer, dünyada büyük ses getirdi. Maç öncesi Almanya sokaklarında yürüyüş yapan ve stada gidene kadar harika bir atmosfer oluşturan gürbetçi vatandaşlar, turnuvaya büyük bir renk kattı.

Neyi bekliyorsun FIFA? İsrail hakkında bir türlü karar alamıyor Neyi bekliyorsun FIFA? İsrail hakkında bir türlü karar alamıyor Haberi Görüntüle

ARDA, FERDİ VE BARIŞ MEST ETTİ

Özellikle Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler turnuvada gösterdiği üstün performansla Avrupa'da adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle Ferdi Kadıoğlu, sağ ayaklı olmasına rağmen sol bekte müthiş bir performans sergileyerek Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcunun bonservisi için 30 milyon euro gibi rakamlar konuşulmaya başlandı. Barış Alper Yılmaz da güçlü fiziği ve süratiyle Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Arda Güler de genç yaşına rağmen oyun zekası ve yetenekleriyle turnuvada 1 gol atıp 3 asist yaparak herkesi kendine hayran bıraktı.

Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN İKİ İSİM

Ünlü The Guardian, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda değerine değer katan futbolcuları sıraladı. İngiliz gazete 'EURO 2024'te transfer değerini artıran 10 futbolcu' başlıklı listesine Türkiye'den 2 oyuncuyu dahil etti.

Listede yer alan isimler şu şekilde sıralandı;

1- Georges Mikautadze (Gürcistan)
2- Ruben Vargas (İsviçre)
3- Jan Oblak (Slovakya)
4- Nico Williams (İspanya)
5- Fabian Ruiz (İspanya)
6- Jerdy Schouten (Hollanda)
7- Francisco Conceiçao (Portekiz)
8- Ivan Schranz (Slovakya)
9- Barış Alper Yılmaz (Türkiye)
10- Ferdi Kadıoğlu (Türkiye)

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading