Yandex Metrica

Eyüpspor'dan Beşiktaş'a penaltı kazandıran Tayfun Bingöl açıklaması: Resmen yıkıldı...

Eyüpspor'dan Beşiktaş'a penaltı kazandıran Tayfun Bingöl açıklaması: Resmen yıkıldı...

Eyüpspor'un asbaşkanı Fatih Kulakasız, 6. hafta oynana Beşiktaş maçı sonrası verilen penaltıya sebebiyet veren tayfun Bilgöl ile ilgili konuştu. Kulaksız açıklamasında,'' Tayful, yıkılmış bir durumda'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

23.09.2024, 10:38

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'ın sahasına konuk olan Eyüpspor 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın 90+3. dakikasında Beşiktaş bulduğu penaltıyla önde geçmeyi başardı. Maçın ardından  Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan penaltıya sebebiyet veren Tayfur Bingöl ile ilgili açıklamada bulundu.

Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu bırakacağım Manchester City'nin yıldızı isyan etti: Bizim de canımız var, futbolu... Haberi Görüntüle

''ÇOK BÜYÜK SAYGISIZLIK OLUR''

Kulaksız, "İyi bir mücadele verdik ama maalesef bir penaltı ile kaybettik. Tayfur Bingöl, Eyüpspor'u onuru ve gururu ile temsil eden bir futbolcudur. Penaltı pozisyonu saliselik bir olay. Burada art niyet aramak hem Eyüpspor'a hem de oyuncumuza çok büyük saygısızlık olur. Bu bizim asla kabul edeceğimiz bir olay değil." dedi.

Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Haberi Görüntüle

"YIKILMIŞ DURUMDA"

Fatih Kulaksız açıklamasının devamında ise, "Tayfur Bingöl'e üzülmemesi gerektiğini söyledik. Tayfur Bingöl inanılmaz üzgün. Yıkılmış bir durumda. Onun adına talihsiz bir akşam oldu. Biz oyuncumuzun arkasındayız. Kimse art niyet aramasın." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading