Yandex Metrica

Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2 oyuncu vermeye hazırlar

Ezeli rakipler arasında dev takas! Kadroda düşünülmeyen yıldız için 2 oyuncu vermeye hazırlar

Premier Lig'de sezon başlarken, Chelsea ve Manchester United arasında dikkat çekici bir transfer hamlesi gündemde. Chelsea, kadrosunda düşünmediği Raheem Sterling ve Ben Chilwell'i, Jadon Sancho transferinde takas olarak önermeye hazırlanıyor.

Spor

26.08.2024, 18:00

İngiltere Premier Lig'de transfer dönemi kapanmak üzereyken, Chelsea'nin kadrosunu güçlendirme çalışmaları hız kazandı. Telegraph'ta yer alan habere göre, Chelsea'nin radarında Manchester United'ın kadroda düşünmediği Jadon Sancho var. Chelsea, Sancho'yu kadrosuna katmak için takas formülünü devreye sokarak Raheem Sterling ve Ben Chilwell'i Manchester United'a önermeyi planlıyor.

Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Haberi Görüntüle

MANU'NUN SANCHO PLANLARI

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, yeni sezonda Jadon Sancho'ya henüz forma şansı vermedi. Kulüp, Sancho için 40 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli talep ediyor. Sancho'yla sadece Chelsea değil, Juventus da ilgileniyor. Ancak transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala, Chelsea'nin takas teklifi dikkat çekiyor.

Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken... Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken... Haberi Görüntüle

STERLING VE CHIWELL KADRO DIŞI

Chelsea'nin yeni teknik direktörü Enzo Maresca, Raheem Sterling ve Ben Chilwell'i kadroda düşünmediğini geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Maresca, her iki futbolcunun da takımdan ayrı olarak antrenman yaptığını ve ayrılmalarının kulüp için daha iyi olacağını belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading