Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu

Serie A'nın yeni ekiplerinden Como, teknik direktörlük koltuğuna Cesc Fabregas'ı oturttu. 37 yaşındaki İspanyol teknik adamla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Spor

20.07.2024, 10:45

Bu sezon Serie A'ya yükselen Como, büyük bir hamle yaparak eski futbolcu Cesc Fabregas'ı teknik direktör olarak görevlendirdi. 37 yaşındaki Fabregas, kulüple 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. Fabregas'ın bu yeni görevi, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı! Haberi Görüntüle

FABREGAS AÇIKLAMA YAPTI

İmza töreninde duygularını paylaşan Fabregas, "Bu sezona teknik direktör olarak başladığım için çok mutluyum ve bu rolü bana emanet ettikleri için yönetime teşekkür ediyorum. Yönetimin hedeflerini biliyorum ve bunun, kulübün yolculuğunun yalnızca başlangıcı olduğuna inanıyorum. Zor ve önemli bir sezon olacak ama ben ve teknik ekibin geri kalanı hazırız ve hepimiz buna inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Halil Umut Meler'e saldırı davasında mütalaa açıklandı! Ankaragücü eski başkanı Koca kaç yıl ceza aldı? Halil Umut Meler'e saldırı davasında mütalaa açıklandı! Ankaragücü eski başkanı... Haberi Görüntüle

COMO'NUN SERIE A'YA YÜKSELİŞİ

Geçen sezon Serie B'de 73 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Como, Serie A'ya çıkma başarısı göstermişti. Bu önemli başarıda, Fabregas'ın teknik ekipteki katkıları da dikkat çekmişti. Futbolu bırakmasının ardından Como U19 takımının başına geçen Fabregas, kısa sürede A takımda geçici antrenörlük ve teknik direktör Osian Roberts'ın yardımcılığını yaparak kendini kanıtladı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Libya havaalanında mahsur kaldı: Sağlığımın güvencesi yok! Haberi Görüntüle

OSIEN ROBERTS'IN YENİ GÖREVİ

Kulüpte önemli değişiklikler devam ederken, Osian Roberts antrenör eğitimi ve oyuncu geliştirme planlarından sorumlu geliştirme başkanı görevine getirildi. Bu hamleyle, Como'nun gelecekteki başarıları için altyapıya ve teknik kadroya verilen önemin altı çizildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading