Yandex Metrica

Sitede Ara

Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti!

Fabrizio Romano duyurdu: Di Maria transferi bitti!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Angel Di Maria, kariyerine Benfica'da devam etme kararı aldı. Arjantinli yıldız, Portekiz deviyle 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Spor

12.07.2024, 11:13

2023-24 sezonunda Benfica forması giyen ve sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Angel Di Maria, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre, Arjantinli yıldız Benfica ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Meffert'i istiyoruz! Acun Ilıcalı istediği transferi açıkladı Meffert'i istiyoruz! Acun Ilıcalı istediği transferi açıkladı Haberi Görüntüle

DI MARIA'NIN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Benfica ile toplam 48 maça çıkan Di Maria, 3988 dakika sahada kaldı ve 17 gol, 15 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu, hücumdaki etkinliği ve tecrübesiyle Benfica'nın başarısında önemli rol oynadı.

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN PLANLARI

Beşiktaş'ın bir süredir temas halinde olduğu ve kadrosuna katmak istediği Angel Di Maria'nın Benfica'da kalma kararı, siyah-beyazlı kulübün transfer planlarını yeniden gözden geçirmesine neden olacak. Beşiktaş yönetimi, Di Maria'nın alternatifi olarak başka oyuncularla görüşmelerine hız kazandıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading