Fatih Terim'den 4 milli futbolcuya büyük övgü: Avrupa'da her takımda oynarlar

Fatih Terim'den 4 milli futbolcuya büyük övgü: Avrupa'da her takımda oynarlar

İtalyan medyasına konuşan Fatih Terim, 4 milli futbolcudan övgüyle bahsetti. Fatih Terim, ''Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa’da her takımda oynayabilir." dedi.

Spor

06.07.2024, 16:45

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu karşılaşma öncesi Fatih Terim, çarpıcı açıklamalarda bulunurken 4 milli futbolcuya övgü yağdırdı.

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a konuşan deneyimli teknik adam; Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler'e ayrı parantez açtı.

Kariyerine İtalya'nın Inter takımında devam eden Hakan Çalhanoğlu'ndan övgüyle bahseden Fatih Terim, ''Hakan'la özel bir ilişkim var. İlk milli maçını benimle oynadı. Bence o mükemmel bir kaptan ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri. Rodri ile kendi pozisyonundaki en iyi futbolcu." dedi.

Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol 3 puan Son dakika... Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'ne harika başlangıç: 3 gol... Haberi Görüntüle

''İTALYA BENİM İKİNCİ TAKIMIM''

"İtalya benim ikinci takımım'' diyen Terim, ''Sevgili arkadaşım Luciano Spalletti'nin mutlu olmasını isterdim ama bu futbol. Çok iyi bir teknik direktörünüz var. Bir sonraki turnuva farklı olacak. Türkler iyisiyle kötüsüyle duygularını sonuna kadar yaşarlar. Kendisiyle iyi bir ilişkim var. Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdım, o da benim doğduğum şehir olan Adana'daydı. Onu tüm kalbimle destekliyorum ve herkesin desteklemesi gerektiğini söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım Haberi Görüntüle

4 İSME ÖVGÜ: AVRUPA'DA HER TAKIMDA OYNARLAR

"Türk milli takımında en çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Fatih Terim, "Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu da Avrupa’da her takımda oynayabilir." dedi.

Türkiye'nin her turnuvada olması gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, "Türkiye, her turnuvada olması gereken bir milli takım. Her zaman renk getiriyoruz. Favori takımlar sıkıcı futbol oynuyor ve biz yetenekliyiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading