Yandex Metrica

Fatih Terim'den Arda Güler'e büyük övgü: Ballon d'Or adayları arasında bile görebiliriz

Fatih Terim'den Arda Güler'e büyük övgü: Ballon d'Or adayları arasında bile görebiliriz

Portekiz medyasına konuşan teknik direktör Fatih Terim, "Arda eğer kariyerini doğru bir şekilde düşünürse ve umarım sağlıklı olursa, bir gün Ballon d'Or adayları arasında bile görebiliriz. Bunu ilk dile getiren ben olayım.'' dedi.

Spor

21.06.2024, 17:35

Daha önce milli takımla sayısız başarılara imza atan ve şu an boşta olan teknik direktör Fatih Terim, Portekiz medyasına konuştu.

O Jogo'ya konuşan Fatim Terim, Gürcistan maçında harika bir gopl atan Arda Güler'den övgüyle bahsetti ve çok konuşulacak sözler sarf etti.

Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında değişikliğe gitti Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında... Haberi Görüntüle

"ARDA İLE GURUR DUYDUĞUMU KENDİSİNE SÖYLEDİM"

Arda Güler'den övgüyle bahseden Fatih Terim, ''Türkiye'de tarih boyunca önemli oyuncular oynadı. Arda Güler de onlardan biri, olağanüstü bir yetenek. Her zaman gole çok yakın, topla ne isterse yapabiliyor. Henüz 19 yaşında ama topa sahip olduğunda en tecrübeli oyuncu kadar baskın. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'deki gelişiminin ardından Real Madrid'e transfer oldu. İspanya'ya gittiğinde onunla konuştum. Onunla gurur duyduğumuzu, ona çok inandığımı ve başarılar dilediğimi söyledim.'' dedi.

Son saniyede maç döndü: İngiltere-Slovakya karşılaşması unutulmaz anlara sahne oldu Son saniyede maç döndü: İngiltere-Slovakya karşılaşması unutulmaz anlara sahne oldu Haberi Görüntüle

"İLK BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM; BALLON D'OR KAZANABİLİR"

''Her zaman oynamak istiyor, doğru planlama yapmak çok önemli.'' diyen Fatih Terim, ''Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile çalışıyor, bu yüzden doğru bir değerlendirmeden geçiyor. Son yıllarda Tchouameni, Diaz, Valverde, Camavinga gibi oyuncular yavaş yavaş Real Madrid sistemine dahil oldu. Ancak Arda Güler'in bu gelişimi hızlandıracağına inanıyorum. Gelecek sezon onu Kylian Mbappe ve Vinicius Jr ile birlikte düşünmek heyecan verici. Eğer kariyerini doğru bir şekilde düşünürse ve umarım sağlıklı olursa, bir gün Ballon d'Or adayları arasında bile tartışabiliriz. Bunu ilk dile getiren ben olayım.'' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'dan harcama limiti isyanı: 'TFF'yi göreve davet ediyoruz' Kasımpaşa'dan harcama limiti isyanı: 'TFF'yi göreve davet ediyoruz' Haberi Görüntüle

"KAZANDIĞIMIZ İVME ÇOK ÖNEMLİ"

Milli takıma güvendiğini belirten deneyimli teknik adam, ''Takımımıza çok güveniyorum. Türkiye Gürcistan karşısında çok önemli bir avantaj elde etti. Bu turnuvalar liglerden farklıdır. Planlar kısa vadeli ama daha etkili. Bu yüzden kazandığınız ivme çok önemli. Portekiz her şey başlamadan önce grubun açık ara favorisiydi. Ayrıca final zaferi için de yarışıyorlardı. Hâlâ öyle olduklarına inanıyorum ama Türkiye güçlü başladı ve ne olduğunu gösterdi. Kerem Aktürkoğlu'nun son dakikada attığı gol büyük bir artı.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading