Yandex Metrica

Sitede Ara

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı

Geçen sezon Yunan ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen ve sezonun bitmeden görevinden istifa eden Fatih Terim soluğu Bodrum'da aldı.

Spor

16.07.2024, 15:42

Galatasaray'ın esfane teknik direktörlerinden Fatih Terim, sarı kırmızılılarda forma giyen Kerem Aktüroğlu ile Bodrum'da bir araya geldi.

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024'te Milli Takım'da yer olan Aktürkoğlu, ay yıldızlıların çeyrek finalde elenmesinin ardından tatile çıtkı.

Geçtiğimiz sezonun yorugunluğunu atan yıldız futbolcui Bodrum'da Fatih Terim ile bir araya geldi. Cimbom'un hocalığını yapan Terim'i ziyaret eden Aktürkoğlu buluşmadan bir fotoğraf patylaştı.

Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser yok Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser... Haberi Görüntüle

''ASLAN EVLAT''

Görüşme esnansında çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşacan Terim, Aktürkoğlu için şu ifadeleri kullandı:

"Aslan evlat, sana baktığım her an hissettiğim duygunun karşılığı: Gurur. Futboldaki yolculuğumuzun bizi bir araya getirdiği ilk günden bugüne yaşadığın gelişim, eriştiğin olgunluğu ve dönüştüğün oyuncuyu izlemek her zaman çok özel. Bugün seni gördüğüm için çok mutluyum."

Aynı kareyi kendi hesabında da paylaşan Aktürkoğlu ise şu sözleri sarf etti:

"Galatasaraylılığı, pes etmemeyi ve vefayı kendisinden öğrendiğim kıymetli hocam, bu güzel akşam için teşekkür ederim, iyi ki varsınız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading