Yandex Metrica

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla!

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla!

Galatasaray'daki görevinden istifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin babası Fatih Terim’e yakınlığı ile ilgili tanınan Ahmet Yüce, flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

29.08.2024, 17:53

Galatasaray'da karaborsa bilet satışları yapıldığına dair iddialar geçtiğimiz haftalarda gündemin en tartışılan olaylarından biri olmuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu Young Boys maçından saatlar önce kulübün resmi hesabından yapılan açıklama kaosa dönüştü. Yapılan bu paylaşıma tepki gösteren Ali Yüce, görevinden istifa etti.

Fatih Terim'e yakınlığı ile bilinen Ahmet Yüce, bahsi geçen kriz ile ilgili Patronlar Dünyası'na açıklamalar yaptı.

Ahmet Yüce, Galatasaray'ın farklı bir camia olduğunun üstünü çizerek şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray diğer hiçbir kulübe, camiaya benzemez. 2 ay önce şampiyon olan kulüp, başarısız bir gidişat varsa eleştirilir. Herkes demokratik bir şekilde eleştiri hakkını kullanır. Yanlış gördüğü bir şey varsa, bunu söyler. Bugün de, geçmişte de olan budur. Faruk Süren, Galatasaray'ın efsane başkanlık dönemini hatırlayın.

Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Göztepe'den yüzyılın transferi! Chelsea'den kiralık olarak geldi Haberi Görüntüle

''KENDİNE YÖNETİCİ DİYEN BİR TAKIM İNSANLAR...''

4 yıl üst üste şampiyon olan, Avrupa'da almadık kupa bırakmayan bir kulübün başkanıydı. Bu başarılara rağmen Galatasaray'da başkanlığını bırakmak zorunda kaldı. Aday da olamadı. Bugün kendine "yönetici" diyen bir takım insanlar Galatasaray'ın tarihini, geçmişini bilmiyorlar. Bilmedikleri gibi, Başkan Dursun Özbek'i de, "Galatasaray'ın her şeyi biziz, biz her şeyi biliyoruz, diyerek kandırıyorlar.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

"KRİZDE SORUMLULUĞU VARDIR"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i başkanlık yarışında desteklediğini  hatırlatan Yüce, "Dursun Özbek benim 50 yıllık ağabeyim. Çok değer verdiğim bir insan, aynı zamanda da iyi bir Galatasaraylıdır. Ancak son yaşanan krizlerde sorumluluğu vardır. Galatasaray Başkanı gerektiği yerde irade koymalı, "Galatasaray bizden sorulur" diye etrafında dolaşan ve kendisini kandıran bu insanları camiadan uzaklaştırmalıdır" diye konuştu.

Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Haberi Görüntüle

"BİRİLERİNİN ETKİSİ ALTINDA KALIYOR"

Galatasaray'ın başkanlık sistemi ile yönetilen bir kulüp altını çizen  Yüce, "Maalesef geldiğimiz noktada başkan Dursun Özbek, Galatasaray'da karşılığı olmayan birilerinin etkisinde kalıyor ve ortaya bu krizler çıkıyor" şeklinde konuştu.

İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt Haberi Görüntüle

"BİREYSEL KARARI, SAYGI DUYUYORUM"

Oğlu Ali Yüce'nin yönetim kurulu üyeliğinden istifası konuşan Yüce, "Ali Yüce'nin kendi bireysel kararı. Kendi kararı ve saygı duyuyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading