Yandex Metrica

Fatih Terim'in yeni takımını resmen duyurdular! Anlaşmanın süresi basına sızdı

Fatih Terim'in yeni takımını resmen duyurdular! Anlaşmanın süresi basına sızdı

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Fatih Terim Al-Taawon ile bir görüşme gerçekleştirdi. Suudi Arabistan ekibinin 2 yıllık anlaşma teklif ettiği ve tecrübeli hocanın da bu anlaşmayı kabul ettiği iddia edildi.

Spor

20.06.2024, 13:15

Panathinaikos'u şampiyon yapamayınca Yunan ekibinden ayrılan ve 5 aylık macerası hüsranla sonuçlanan Fatih Terim'in yeni adresi şekilleniyor.

Yunan ligi tamamlanmadan görevini yarıda bırakan ve şu an boşta olan deneyimli teknik adam için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Suudi Arabistanlı bir gazeteci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Fatih Terim'in Al-Taawon ile görüştüğünü açıkladı. Yapılan görüşmenişn ardından 71 yaşındaki deneyimli teknik adamın Suudi ekiple prensipte anlaştığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi Haberi Görüntüle

2 YILLIK ANLAŞMA 

Birçok yıldız futbolcunun formasını giydiği Suudi Arabistan ekibinin 2 yıllık anlaşma teklif ettiğini kabul eden Fatih Terim, yeni sezonda Al-Taawon'ı çalıştıracak.

Yunan ekibi Panathinaikos'un başında 26 maça çıkan Fatih Terim, 14 galibiyet, 6 beraberlik, 6 yenilgi almıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading