Yandex Metrica

Sitede Ara

Federasyon başkanından futbolculara tehdit: Bacaklarınızı kırarım

Federasyon başkanından futbolculara tehdit: Bacaklarınızı kırarım

Rashica ve Vedat Muriqi'nin formasını giydiği Kosova Milli Takım'ı büyük bir krizle çalkalanıyor. Ülke medyasında yer alan iddialara göre; Kosova Futbol Fedederasyonu Başkanı Agim Ademi, 3 futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit etti.

Spor

11.09.2024, 11:43

Ülkemizde Beşiktaş'ta forma giyen Milot Rashica ve bir dönem Süper Lig'de top koşturan Vedat Muriqi'nin de formasını terlettiği Kosova Milli Takımı'nın adı büyük bir krizle çalkalanıyor.

Ülke medyasında yer alan iddiaya göre; Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, içinde Adana Demirspor'un eski kalecisi Arijanet Muric’in de bulunduğu üç futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit etti.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşiyor: Rade Kruniç'in yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

GECE KULÜBÜNDE EĞLENDİLER

Kosova medyasından yer alan habere göre Edon Zhegrova, Arijanet Muric ve Florent Muslija, milli takım kampından ayrıldıktan sonra sabaha kadar gece kulübünde doyasıya eğlendi. Skandal olayın arından Kosova Futbol Fedederasyonu Başkanı Agim Ademi, kamp kurallarını ihlal eden futbolcuları ve teknik direktör Franco Foda'yı kadro dışı bıraktı.

15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

''BACAKLARINIZI KIRARIM''

Olayı öğrenen Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, öfkeden deliye dönerken futbolcuları bacaklarını kırmakla tehdit etti. Kosova Federasyon Başkanı, "Bacaklarınızı kıracağım, kariyerinizi mahvedeceğim!" şeklinde üç futbolcuyu tehdit etti.

Bu üç oyuncunun daha önce de aynı şekilde kamp kurallarını ihlal ettiği ancak her seferinde federasyon tarafından bu olayın görmezden gelindiği de habere eklendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading