Yandex Metrica

Fena geliyorlar! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin farklı galibiyetini değerlendirdi

Fena geliyorlar! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin farklı galibiyetini değerlendirdi

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe sahasında Alanyaspor'u 3-0 yenerek 3 puanı kaptı. Maçın ardından sarı lacivertlilerin hızlı dönüşünü spor yazarları tek tek değerlendirdi. İşte detaylar...  

Spor

31.08.2024, 13:21

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor'u ağırladı. 

Fenerbahçe, sahadan deneyimli futbolcularının golleriyle 3-0 galip ayrıldı. Dusan Tadic 43 ve 65'te farkı ikiye çıkarırken 67'de Dzeko fileleri havalandırarak galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır benim memleketim' şarkısı seslendirildi Daum'a duygusal veda! Cenaze töreninde Türk dostluğuna atfen 'Bir başkadır... Haberi Görüntüle

''KALİTE ORTAYA ÇIKTI''

Serkan Akcan: İlk yarı iyice derinde pas yaparak oynayan Alanya’nın yuvasından çıkması, savunmalarının arkasına uzun toplarla inerek gol aramak maçın çözüm noktasıydı. Bu senaryo gerçekleşti. Livakoviç karşı karşıya kurtardığı pozisyonda kazandığı topu uzunca savunma arkasına attı, Tadiç 2-0’a getirdi. Peşinden de Dzeko tabelayı 3’e taşıdı. Fred’in dönüşüyle Fenerbahçe sahip olduğu oyuncu grubunun kalitesinin konforunu yaşamaya başladı denebilir. Tadiç’in iki golü, Dzeko’nun vuruş kalitesi Fred’in aklıyla buluşunca Fenerbahçe’nin kalitesi ortaya çıkıyor. 

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek... Haberi Görüntüle

''MAÇI ÇÖZEN USTALAR OLDU''

Cem Dizdar: 48’de Alanya sahanın her yerinde doğru paslar yaparak gole yaklaştı ama Gaius Makuta pas yerine orta yapmaya kalktı! Akabindeki pozisyonda ise Serdar Dursun iki kez pas yerine ‘Şut’ deneyince olmayacak olan yine olmadı!

Ancak 64’te Alanyalı oyuncunun yapamadığı şandeli yapan Tadiç, maçı çözdü! Bundan sonra Alanya’nın mecali varsa da tamamen çöktü. Fenerbahçe ise kendinden emindi. Neyi, kiminle yapmak istediklerini planlanmış gibiydiler.

Ne var ki, ‘Doğaçlama’ söz konusu olduğunda da yaratıcıydılar. Alanya ise gayretkeş ama bir o kadar da ‘Halsiz’di hücumda! Yapamayacaklarına emindiler ve yapamadılar. Yine de bu düzenlerini sürdürürlerse ligin hem can yakan hem kafa karıştıran takımlarından biri olabilirler. 

Şampiyon sporcuyu öldürdü! Katil 23 yaşında... Şampiyon sporcuyu öldürdü! Katil 23 yaşında... Haberi Görüntüle

''HAZIR OLUN, FENA HALDE GELİYORLAR''

Gürcan Bilgiç: Aslında test maçıydı. Beş gün önce Rize'deki müthiş oyun ve skor sonrasında bir tekrar izleyecek miydik? Sonuç; izledik… Mourinho söz verdiği gelişme periyodunu aynen bize gösteriyor. İlk haftalardaki "tutuk" oyun için, "Henüz fizik olarak iyi değiliz" demişti. Ne zaman ki oyuncu grubu gücünü topladı, istediği seviyeye geldi, topu rakibe bırakan Fenerbahçe gitti, önde basan-tehdit edenler geldi.

2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem turu eşleşmeleri... 2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem... Haberi Görüntüle

''İKİ LUNAPARKÇI HOCA''

Ercan Güven: Bu ilginç maçın sebebi aslında çılgınlık kariyerinin kendini zirveye taşıdığı Mourinho ile çılgın işler yapmaktan asla çekinmeyen Fatih Tekke’nin, yani olgun ve genç iki çılgının sahaya etkileriydi. Doğaldı... Size “huzur” vaat eden tatil köyü işletmecisi de “gerilim, korku, heyecan” sunan lunapark işletmecisi de sonuçta aynı meslek dalının üyeleridir. Lakin bazıları aykırıdır! Bazıları aykırı olmaya çalışır. 

Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

''FENERBAHÇE YİNE BİR ANDA PARLAYIP GOLLERİNİ ATTI''

Fırat Aydınus:  Fenerbahçe geçen hafta Rizespor karşısındaki onbiri ile Alanyaspor maçında sahada yer aldı. Üçüncü bölgede başarılı bir pres uygulayan sarı lacivertlilere karşı Alanyaspor’un, beceremediği geriden pas ile çıkma isteği, ev sahibinin ilk 10 dakikada 3 tehlikeli pozisyon yakalamasına sebep oldu.

Alanyaspor yapamadığı işi yapmakta ısrar etti. Gol yemek için ısrar etti adeta. Farioli ile başlayan Fatih Tekke ile devam eden geriden pas ile çıkma isteği büyük risk barındırıyor, özellikle ön alan baskısı uygulayan Fenerbahçe gibi takımlara karşı. Fenerbahçe’de Szymanski, Fred ve İsmail dengeli ideale yakın bir orta saha görüntüsü veriyor. Yeni transfer Sofyan Amrabat’ın da eklenmesiyle takımın pres gücü daha da artacak. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading